MBASTUDIES.SE

Jämför 4 MBA-program Flygteknik

En MBA i Aviation är ett spännande program som erbjuder dem som har en passion för flygindustrin möjlighet att kombinera sin passion med en civilekonomexamen. Flygindustrin är genomgående växer, så är behovet av personal med teknisk och affärsmässig kompetens. Det finns MBA i Aviation program som finns över hela världen som kommer att ge studenterna en förstklassig utbildning. I en MBA i Aviation programmet kommer eleverna att få en solid verksamhet stiftelse och tillämpa dessa principer och kunskaper till flygindustrin. De som väljer att ta en MBA i Aviation brukar gå vidare till spännande karriär inom flygplatsen management, luftfart förordning, logistik, verksamhetsanalys, upphandling, försäljning och marknadsföring för arbetsgivare såsom flygbolag, flygplanstillverkare, skolor flyg, myndigheter , militär, och flygplatser, bland många andra.Om du vill veta mer om en MBA i Aviation examen, se program nedan och hitta nästa steg mot din akademiska och yrkesmässiga mål!

4 Resultat i Flygteknik Filter

MBA inom flyg och turism ledning

Frankfurt University of Applied Sciences
Campusstudier Deltid 4 terminer Oktober 2019 Tyskland Frankfurt

Med vårt väl etablerade program sedan 2011 kommer din karriärväg att avanceras i den snabbt växande flyg- och turismindustrin! Efter avslutad deltidstudie kommer du att vara kvalificerad för utmanande och krävande lednings- och ledarskapspositioner inom flyg och turism.

Master of Business Administration inom luftfarten

Singapore Aviation Academy
Campusstudier Heltid 2 år juni 2019 Singapore Singapore Online

Master of Business Administration i Aviation (MBAA) kommer att ge dig en stark grund som krävs för att lyckas i dagens flygmiljö. För att understryka tillämpningen av modern förvaltning begrepp, metoder och verktyg inom en flyg sammanhang kommer du njuta av alla de möjligheter som ställs till förfogande för en MBAA student med en extra konkurrensfördel av specialiserade inom flyget.

Aviation Management MBA

Lynn University
Campusstudier Internet Deltid 1 - 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Boca Raton + 1 fler

Att bedriva en MBA för luftfart är ett otroligt sätt att öppna nya möjligheter för flygplatsadministrationen och verksamheten att förvalta världens luftvägar. Med denna specialisering kan du få en kunskapsbas som gäller de problem och utmaningar som står inför flygens värld.

Aerospace MBA

Toulouse Business School
Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Frankrike Toulouse

Aerospace MBA ger en världsklass utbildning effektivt och bekvämt för erfarna chefer som vill utveckla sin internationella ledningskompetens och ledarskap inom flygindustrin.