MBASTUDIES.SE

Jämför MBA-program Flygteknik Asien 2019

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.

MBA i Aviation är ett program utformat för studenter som vill bygga en tränarkarriär inom flygindustrin. Med den dynamiska egenskap av flygsektorn, få en MBA-examen ger studenterna möjlighet att vara utrustade med up-to-date kunskap, teknik och kompetens för att möta de utmaningar som flygsektorn.

Som den största och folkrikaste världsdel i världen, består Asien av en mängd olika etniska grupper, kulturer, miljöer, ekonomi, historiska band och statliga system.

Se alla MBA-program Flygteknik Asien 2019

1 Resultat i Flygteknik, Asien Filter

Master of Business Administration inom luftfarten

Singapore Aviation Academy
Campusstudier Heltid 2 år juni 2019 Singapore Singapore Online

Master of Business Administration i Aviation (MBAA) kommer att ge dig en stark grund som krävs för att lyckas i dagens flygmiljö. För att understryka tillämpningen av modern förvaltning begrepp, metoder och verktyg inom en flyg sammanhang kommer du njuta av alla de möjligheter som ställs till förfogande för en MBAA student med en extra konkurrensfördel av specialiserade inom flyget.