MBASTUDIES.SE

De mest populära MBA-programmen in Tampere Finland 2019

MBA står för Master i Business Administration och består av ett program för läroplan som ger en grund i de centrala begreppen verksamhet, inklusive ledning, finans, ekonomi, försäljning, marknadsföring, human resource management och supply chain management.

En MBA eller Master of Business Administration är en tvåårig examen. För att fullfölja en MBA, måste eleverna först ha fått en kandidatexamen i ett närliggande område. I en MBA-program, eleverna får affärsrelaterade kurser som kvalificerat dem att driva och förvalta företag och företag.

 

Finland, officiellt Republiken Finland är ett nordiskt land som ligger i den Fennoskandiska regionen i norra Europa.

Med en befolkning på över 200.000 personer, är Tammerfors stad en av de folkrika städerna i Finland, och den siffran blir en stadig ökning. Staden har 4 lärosäten.

Se MBA-examina in Tampere i Finland 2019

sökresultat funna Filter

Magisterexamen i International Business Management

Tampere University Of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 18 månader Kontakt Skolan Finland Tampere

Utöka din framtid och bli expert på internationell företagsförvaltning. Denna magisterexamen fokuserar på toppmoderna färdigheter och begrepp som behövs inom det utmanande området för internationell verksamhet.

Magisterexamen i pedagogisk ledarskap

Tampere University Of Applied Sciences
Campusstudier Internet Heltid Deltid 18 - 30 månader Kontakt Skolan Finland Tampere + 2 fler

Lär dig nödvändigheten av att leda människor och företag i samband med internationell utbildning. Vår masterprogram i pedagogisk ledarskap är ett unikt samarbetande distansprogram. Det organiseras huvudsakligen online med tre obligatoriska men interaktiva och roliga intensiva veckor i Finland.