Filter
MBA
Finland Tampere Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära MBA-programmen in Tampere Finland 2019

MBA står för Master i Business Administration och består av ett program för läroplan som ger en grund i de centrala begreppen verksamhet, inklusive ledning, finans, ekonomi, försäljning, marknadsföring, human resource management och supply chain management.

En MBA eller Master of Business Administration är en tvåårig examen. För att fullfölja en MBA, måste eleverna först ha fått en kandidatexamen i ett närliggande område. I en MBA-program, eleverna får affärsrelaterade kurser som kvalificerat dem att driva och förvalta företag och företag.

 

Finland, officiellt Republiken Finland är ett nordiskt land som ligger i den Fennoskandiska regionen i norra Europa.

Med en befolkning på över 200.000 personer, är Tammerfors stad en av de folkrika städerna i Finland, och den siffran blir en stadig ökning. Staden har 4 lärosäten.

Se MBA-examina in Tampere i Finland 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Tampere University Of Applied Sciences

Utöka din framtid och bli expert på internationell företagsförvaltning. Denna magisterexamen fokuserar på toppmoderna färdigheter och begrepp som behövs inom det utmanand ... [+]

Förduga din karriär med en mångkulturell smak

Utöka din framtid och bli expert på internationell företagsförvaltning. Denna magisterexamen fokuserar på toppmoderna färdigheter och begrepp som behövs inom det utmanande området för internationell verksamhet.

Denna mid-karriär magisterexamen kräver 3 års arbetslivserfarenhet efter kandidatexamen.

Som affärspersonal möter du nya krav och utmaningar i mångkulturella miljöer. Denna magisterexamen gör det möjligt för akademiker att hantera och leda internationell affärsverksamhet framgångsrikt.

Planering, hantering och genomförande av internationell verksamhet i utmanande affärsmiljöer spelar en viktig roll i dina studier. Du lär dig att tillämpa teori i praktiska fall av internationell företagshantering. Examensarbetet kan genomföras inom 1,5 år tillsammans med arbete som blandat lärande.... [-]

Finland Tampere
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Tampere University Of Applied Sciences

Lär dig nödvändigheten av att leda människor och företag i samband med internationell utbildning. Vår masterprogram i pedagogisk ledarskap är ett unikt samarbetande dista ... [+]

Bli en 21-talets ledare inom utbildning

Lär dig nödvändigheten av att leda människor och företag i samband med internationell utbildning. Vår masterprogram i pedagogisk ledarskap är ett unikt samarbetande distansprogram. Det organiseras huvudsakligen online med tre obligatoriska men interaktiva och roliga intensiva veckor i Finland.

Denna mid-karriär magisterexamen kräver 3 års arbetslivserfarenhet efter kandidatexamen.

Programmet fokuserar på state-of-the-art kompetenser och begrepp inom internationellt pedagogiskt ledarskap. Du kommer att utveckla nödvändiga kompetenser för att leda de mänskliga och tekniska förändringarna som utbildningsinstitutionerna står inför. Du kommer att få en djupare inblick i det framgångsrika finska utbildningssystemet för att överföra bästa praxis till din miljö. Du kommer också att få praktiska verktyg och teorier om att motivera och leda dig själv och andra lärare effektivt och etiskt.... [-]

Finland Tampere
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 30 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska