MBASTUDIES

Sök bland MBA-program Finansieringsteori på deltid i Europa 2020

MBA är i särklass den mest framgångsrika grad av 20-talet. Titta på de amerikanska statistiken. Den första examen gavs inte ut förrän 1900. I slutet av 20-talet hade en marknadsandel på 27% av alla examen grader ges ut.

Corporate finance studerar de vanliga aspekter av finansiering, såsom tillgångar och skulder, och studerar dem på den stora omfattningen av företag. Vissa avsnitt innehåller lager, utdelning och konvertibilitet. Studenter i detta ämne kan söka arbete inom bank, riskhantering och projektvärdering.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Kontakta skolor Bästa MBA-program Finansieringsteori på deltid i Europa 2020

2 Resultat i Finansieringsteori, Europa Filter

Corporate Finance MBA

ESLSCA Business School
MBA
Okt 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelska
Campusstudier

Corporate Finance MBA utvecklar en teoretisk ram för att förstå och analysera stora ekonomiska problem hos moderna företag i marknadsmiljön. Denna MBA är utformad för att beka ...

Läs mer

MBA i företagsekonomi

Zagreb School of Economics and Management
Magisterexamen
MBA
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

ZSEM MBA i Corporate Finance är avsett för alla som vill starta en karriär inom den privata sektorn inom företagsfinansiering. Läroplanen för detta program erbjuder en bred oc ...

Läs mer