MBASTUDIES

Sök bland MBA-program Finans på deltid i Mexiko 2020

För att ta en masterexamen i företagsadministration (MBA) måste man uppfylla examenskraven på ett studieprogram vid en handelshögskola. Många skolor erbjuder studier i företagsekonomi på heltid, deltid eller på internet.

Finans är studiet av förvaltning av pengar och omfattar allt från privatekonomi till redovisning och investering. Den som studerar finans kan välja att specialisera sig på till exempel pensionsplanering eller företagsinvesteringar, eller låta sin utbildning vara mer allmän och inkludera alla finansområden.

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

Kontakta skolor Bästa MBA-programmen Finans på deltid i Mexiko 2020

2 Resultat i Finans, Mexiko Filter

Master of Business Administration (MBA)

ITESO - Universidad Jesuita de Guadalajara
MBA
<
Heltid
<
Deltid
<
5&nbsp;-&nbsp;6 terminer
Spansk
Campusstudier

Detta utbildningsprogram ger professionell bildning för företagsledare som är intresserade av att förbättra organisationernas utveckling och konkurrenskraft. Det främjar föret ...

Läs mer

Magisterexamen I Företagsekonomi Och Förvaltning (MBA)

UNIR - Mexico
MBA
<
Heltid
<
18 månader
Spansk
Internet

Denna magisterexamen i företagsledning och administration med fokus på ekonomi ger dig de teoretiska och praktiska verktyg som behövs för att bli professionell i företagsekono ...

Läs mer