MBASTUDIES

Se MBA-program Finans på distans i newcastle, Australien 2021

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.

Finans är studiet av förvaltning av pengar och omfattar allt från privatekonomi till redovisning och investering. Den som studerar finans kan välja att specialisera sig på till exempel pensionsplanering eller företagsinvesteringar, eller låta sin utbildning vara mer allmän och inkludera alla finansområden.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Australien är en ö land och kontinent på södra halvklotet, i SW Pacific, en medlemsstat i Samväldet.

Stadens kärna leverantör av högre utbildning är University of Newcastle. Det finns andra campus i stora universiteten ligger i Newcastle, som erbjuder olika forskarutbildning och grundutbildning.

Be om information MBA-program Finans på distans i newcastle i Australien 2021

1 Resultat i Finans, newcastle, Distansutbildning Filter

Master of Business Administration (MBA)

University of Newcastle
MBA
Jan 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;60 månader
Engelska
Campusstudier
Internet

Enastående företagsledarskap möter dig när du examen med Master of Business Administration (MBA) från University of Newcastle . Med helt nya lokaler på campus eller ett allomf ...

Läs mer