5 Deltid MBA Program i Finans i Asien for 2024

Deltid MBA Program i Finans i Asien for 2024Filter
    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Middlesex MBA är utformat för affärspersoner som är seriösa med att utveckla sin karriär och förbereder studenterna för ledarskap och transformerande roller i näringslivet. MBA är utformat för att förbereda dig för ledningens utmaningar inom ett komplext internationellt sammanhang. Stöds av vår världsklassade fakultet från internationella internationella företag med en mängd akademisk och praktisk erfarenhet kommer du att utveckla din förståelse för de kärnområden som bidrar till studiet av management.

    • Sharjah, Förenade arabemiraten

    Heltid, Deltid

    14 månader

    Blandad

    Engelsk

    Global Banking & Finance MBA är designad för proffs som strävar efter en karriär inom global bank och finans. Det kommer att guida dig genom ledning och tekniska färdigheter, och utveckla dig till en brett kunnig yrkesman, kapabel att prestera i toppen av den internationella bank- och finansbranschen.

    • Dubai, Förenade arabemiraten

    Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Denna kurs ger en introduktion till förståelse och hantering av investeringsportföljer. Kursen kommer också att exponera studenten för skillnaden mellan offentlig investering och Private Equity, primära värderingsmetoder som för närvarande används på Wall Street: jämförbart företags analys, precedent transaktionsanalys, diskonterat kassaflödesanalys och utnyttjar buyout-analys.

    • Online United Arab Emirates

    Deltid

    21 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Denna globalt erkända online -MBA från Edinburgh Napier University UK kommer att utveckla dina affärskunskaper och ge dig expertis för att ta på dig högre roller i alla organisationer. Det är en flexibel kurs som kommer att bygga vidare på din arbetserfarenhet och förbättra den med samtida företagsteori.

    • Semenyih, Malaysia

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Vårt MBA-program tillhandahåller en kurs i allmän företagsledning och ekonomisk ledning för personer som söker karriärutveckling eller diversifiering. MBA tillför värde till din första examen genom att utveckla en integrerad och kritiskt medveten förståelse för ledning och organisationer i ett globalt sammanhang. Du kommer att utveckla kunskap och färdigheter inom grundläggande förvaltningsdiscipliner och samtidigt tillåta anpassning med specialmoduler inom olika förvaltningsområden. Kursplanen är densamma som den som erbjuds i Nottingham University Business School, Storbritannien, och våra partnerinstitutioner utomlands.