close

Filter

Visa resultat

Sök bland MBA-program Finans och ekonomi på deltid i Nordamerika 2020

För att ta en masterexamen i företagsadministration (MBA) måste man uppfylla examenskraven på ett studieprogram vid en handelshögskola. Många skolor erbjuder studier i företagsekonomi på heltid, deltid eller på internet. En finans och ekonomi programmet är inriktad mot studenter som vill få en omfattande utbildning i ekonomi. Varje program kommer att variera, men många av dem fokuserar… Läs mer

För att ta en masterexamen i företagsadministration (MBA) måste man uppfylla examenskraven på ett studieprogram vid en handelshögskola. Många skolor erbjuder studier i företagsekonomi på heltid, deltid eller på internet.

En finans och ekonomi programmet är inriktad mot studenter som vill få en omfattande utbildning i ekonomi. Varje program kommer att variera, men många av dem fokuserar på analysverktyg och hur de tillämpas i verksamheten.

Från inhemska civilisationer till dagens moderna imperier, har Nordamerika massor av hands-on utbildningsmöjligheter att erbjuda forskare. Fylld med en rad olika kulturer, kan eleverna utbilda sig i väl avrundad sätt.

Kontakta skolor Bästa MBA-program Finans och ekonomi på deltid i Nordamerika 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Bay Atlantic University - Washington, D.C.
Washington, Amerikas förenta stater

Ekonomin

MBA
Heltid
Deltid
Engelska
26 May 2020
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här