Filter
MBA
Fiji Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför de mest populära MBA-programmen På Fiji 2019

En masterexamen i företagsadministration (MBA) är en examen man kan ta när man studerar företagsverksamhet och relaterade ämnen vid en handelshögskola. Man går då igenom olika former av analys och strategi inom företagsdrift, marknadsföring, ekonomi och redovisning.

En Master of Business Administration (MBA) är en examen som tar cirka två års studier för att ta emot. Individer som tjänar denna grad vinst viktig kunskap och erfarenhet inom områdena företag och förvaltning, och kanske kan hitta ett jobb snabbt på grund av deras förbättrade färdigheter.

 

Fiji, officiellt Republiken Fijiöarna, är en ö land i Melanesien i södra Stilla havet cirka 1100 nautiska miles nordost om Nya Zeeland 's Nordön.

Kontakta skolor direkt De bästa MBA-programmen På Fiji 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

University of the South Pacific USP

Internationellt ackrediterad av Association of MBA (AMBA), MBA-programmet för Graduate School of Business (GSB), University of the South Pacific (USP) har blivit en markn ... [+]

Internationellt ackrediterad av Association of MBAs (AMBA), the Master of Business Administration (MBA) University of the South Pacific (USP) har blivit en marknadsledare bland Pacific Island-stater med ett utmärkt regionalt rykte för kvalitet och relevans. Dessa egenskaper har bidragit kraftigt till ökningen av inskrivningar under decenniet och till examen av över 500 studenter. Programmet gör inte bara ett välbehövligt och uppskattat bidrag till att hantera bristen på kvalificerade chefer i regionen, men ger också kudos och ett hälsosamt flöde av pengar till USP. På en personlig nivå rapporterade akademiker sin höga uppskattning av blandningen av teori och övning medan 2007 Tracer Study visade att USP: s MBA-kandidater upplevde en genomsnittlig löneökning på 66 procent jämfört med deras inkomster före MBA. Personal på MBA-programmet, både akademiskt och administrativt, befanns vara välutbildade, kompetenta och mycket engagerade. De har varit nycklar till programmets framgång.... [-]

Fiji Suva
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska