close

Filter

Visa resultat

Jämför MBA-program Företagsledning

Många elever spenderar hela sin akademiska karriär som arbetar för att tjäna en civilekonom. Denna grad är en kännetecken för kompetens inom näringslivet och är en fördel när man söker avancerade positioner i arbetskraften. Ledningsvetenskap är en av många olika specialiteter tillgängliga för MBA-studenter. Vad är en MBA i Management Science? Det är en examen som fokuserar på… Läs mer

Många elever spenderar hela sin akademiska karriär som arbetar för att tjäna en civilekonom. Denna grad är en kännetecken för kompetens inom näringslivet och är en fördel när man söker avancerade positioner i arbetskraften.

Ledningsvetenskap är en av många olika specialiteter tillgängliga för MBA-studenter. Vad är en MBA i Management Science? Det är en examen som fokuserar på att träna eleverna för att utveckla affärsverksamheten och förvaltningsstrategin för företag av alla storlekar. Detta program går utöver grunderna för företagsadministration och deltar i teorin och matematiken bakom framgångsrik personal och systemhantering. Mycket av kursen är ägnat åt högnivå matematik och statistik som hjälper eleverna att designa system för företag.

Studenter som driver en MBA i Management Science lär sig många färdigheter som har både professionell och verklig applikation. Kandidaterna lär sig till exempel att lösa komplexa statistiska problem, utforma effektiva system och kompletta riskanalyser. De analytiska färdigheter som följer med denna examen kan vara särskilt användbara i den verkliga världen.

Kostnaden och tiden som ägnas åt att tjäna en civilekonom i Management Science ändras med varje institution. Eleverna bör undersöka programmen noggrant för att hitta den som bäst passar deras behov.

Många karriärer är tillgängliga för en individ med en MBA i Management Science. En ledande befattningshavare, till exempel VD, kan vara tillgänglig för en kandidat med denna examen som har tillräckligt med arbetslivserfarenhet för rollen. VD har ofta till uppgift att analysera strukturen och målen för ett företag för effektivitet och förbättring. Andra positioner som kan vara tillgängliga för en kandidat med denna examen är forskningsanalytiker eller riskhanteringskonsult.

MBA i Management Science-program erbjuds på olika institutioner, med många lektioner tillgängliga online. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Baldwin Wallace University
Berea, Amerikas förenta stater

Ledningen MBA kan slutföras med vårt flexibla alternativ som erbjuder möjligheten att välja din startperiod (höst, vår eller sommar), takten i ditt program och tre alternativ ... +

Ledningen MBA kan slutföras med vårt flexibla alternativ som erbjuder möjligheten att välja din startperiod (höst, vår eller sommar), takten i ditt program och tre alternativ för att delta i lektioner: personlig, realtid online eller genom att titta på en inspelning. Management MBA-studenter utforskar systemhanteringsperspektiv som är tillämpliga i branscher och lär sig med proffs från olika affärsdiscipliner för att utöka sitt nätverk av professionella kontakter. -
MBA
Engelska
Sep 2021
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här