close

Filter

Visa resultat

Hitta MBA-program Företagsekonomi i Azerbajdzjan 2021

Med tanke på kraften i en MBA och dörrarna den öppnas, det nätverk den erbjuder och förmåga att lösa problem det lär, ekonomistudenter behöver vara mer engagerade i sin utbildning och att göra en medveten ansträngning för att förstå vad de vill få ut av sin MBA-examen.Företagsekonomi är ett studieområde där studenterna lär sig det som krävs för att driva ett företag. Olika… Läs mer

Med tanke på kraften i en MBA och dörrarna den öppnas, det nätverk den erbjuder och förmåga att lösa problem det lär, ekonomistudenter behöver vara mer engagerade i sin utbildning och att göra en medveten ansträngning för att förstå vad de vill få ut av sin MBA-examen.

Företagsekonomi är ett studieområde där studenterna lär sig det som krävs för att driva ett företag. Olika ämnen som studeras kan vara reklam, marknadsföring, hantering av likvida medel, kommunikation, administration, affärsplanering och inhyrning och utbildning av anställda.

Azerbajdzjan ligger på den asiatiska kontinenten i den östra delen av Transkaukasien. Det officiella namnet på Azerbajdzjan är Republiken Azerbajdzjan.

De mest populära MBA-programmen Företagsekonomi i Azerbajdzjan 2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Khazar University
baku, Azerbajdzjan

MBA-programmet utvecklar generella ledningsförmåga och ger avancerad kunskap och färdigheter inom olika verksamhetsområden beroende på koncentrationer.

MBA-programmet utvecklar generella ledningsförmåga och ger avancerad kunskap och färdigheter inom olika verksamhetsområden beroende på koncentrationer. -
MBA
Heltid
2 år
Engelska
Sep 2021
01 Jun 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här