MBASTUDIES.SE

Jämför de 64 mest populära MBA-programmen i Förenade Arabemiraten 2019

Förenade Arabemiraten har mycket att erbjuda studenter och yrkesverksamma, från ett rikt kulturarv, till häpnadsväckande ny arkitektur. UAE är hem till en av världens 's rikaste per capita ekonomier, där olja och naturliga gasexport, investera, och tillverkning styra marknaden.

Genom en blandning av inlärningsmetoder, kommer programmen för en MBA i Förenade Arabemiraten förbereda eleverna för att förnya, motivera, hantera och bly i dagens snabbt föränderliga globala ekonomin. En MBA i Förenade Arabemiraten kan leda till en företagsledning karriär inom finans, Health Management, Human Resource Management, IT, logistik, Supply Chain och mycket mer! Studerande en MBA i Förenade Arabemiraten kommer att lära dig grunderna i affärsmässiga principer genom kurser med fokus på marknadsföring, ekonomi, bokföring, administration, IT, juridik och etik.

Sök nedan för att läsa mer om spännande program för en MBA i Förenade Arabemiraten!

sökresultat funna Filter

Masters of Business Administration (MBA)

York Business School, UAE
Kombinerat online och på campus Heltid 12 månader Öppen antagning Förenade arabemiraten Sharjah Abu Dhabi + 1 fler

Masters of Business Administration (MBA) erbjuder deltagare med ambitioner om en karriär inom företagsledning möjlighet att få en utövare-fokuserad MBA, som ligger till grund för en kritiskt medveten och holistisk förståelse och erfarenhet av företagsledning.

Top Up International MBA

Cromwell UK International Education
Campusstudier Heltid 10 månader September 2019 Förenade arabemiraten Ajman

Buckinghamshire New University International MBA är en magisterexamen för dem som innehar en grundutbildning och ett doktorsexamen och önskar sig att behärska sig inom företagsekonomi på den globala marknaden.

MBA, Dubai

Edinburgh Business School
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Augusti 2019 Storbritannien Edinburgh Förenade arabemiraten Dubai + 3 fler

Studie del eller heltid i Dubai, Mellanösterns affärscentrum och utexaminerad med en MBA från Heriot-Watt University.

University of Leicester MBA

Stafford
Internet Deltid 30 månader Öppen antagning Förenade arabemiraten United Arab Emirates Online Bahrain Bahrain Online Jordanien Jordan Online Kuwait Kuwait Online Libanon Lebanon Online Qatar Qatar Online Saudiarabien Saudi Arabia Online Dubai Irak Baghdad + 15 fler

Denna MBA erbjuds av University of Leicester. Specialiseringar: Human Resource Management (HRM), Finans och Marknadsföring.

Mba - major i internationell ledning

Lincoln University Of Business & Management
Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 14 - 16 månader Öppen antagning Förenade arabemiraten Sharjah + 1 fler

MBA-programmet i International Management är utformad för att ge en djup förståelse för näringslivsmiljön idag. Programmet hjälper till att utveckla elevernas färdigheter i teamarbete, kritiskt tänkande, problemlösning och nätverk, och gynnar ledande och mellannivåledare, samt personer som är intresserade av entreprenörs och konsultinsatser.

Master of Business Administration i human resource management

Canadian University Dubai
Campusstudier Heltid September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

Executive MBA

Eaton Business School
Campusstudier Internet Heltid Deltid 12 - 24 månader Öppen antagning Storbritannien Leicester Förenade arabemiraten Sharjah + 4 fler

Komplexiteten i affärsutmaningar i dagens hyperlänkade värld kräver att organisationer vänder sig till exceptionella chefer som kan ta på sig större korsfunktionella ansvarsområden och bidra till företagstillväxten på strategiska, taktiska och operativa nivåer.

Master of Business Administration

American University In the Emirates
Campusstudier 2 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

MBA-programmet erbjuder ett personligt akademiskt tillvägagångssätt för att hjälpa mogna elever att förbereda sig för en snabbt utvecklande näringsliv. MBA-programmet är noggrant skräddarsydd för att tillgodose behoven och intressen för kandidater som bygger på deras nuvarande kunskaps- och arbetslivserfarenhet. Studentförståelsen förstärks genom personlig uppmärksamhet av högkvalificerad fakultet vid American University In the Emirates .

Master of Business Administration

UAEU United Arab Emirates University
Campusstudier Heltid Deltid 2 år Augusti 2020 Förenade arabemiraten Al Ain + 1 fler

MBA-erfarenheten vid UAE University betonar ledarskap, innovation och entreprenörskreativitet. Under fyra semestrar av kurser guidas MBA-studenter genom ett framsteg av tankar och delad erfarenhet som förbereder dem för säker, kompetent företagsledning i och utanför UAE: s affärsmiljö och ger näringslivet med högkvalitativa akademiker som kan bli den företagsledare i Förenade Arabemiraten och därefter.

Masters of Business Administration (MBA)

Heriot-Watt University Dubai
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Förenade arabemiraten Academic City + 1 fler

Studera för din MBA i Dubai, Mellanösterns affärscentrum och examen från ett respekterat och världsberömt brittiskt universitet.

MBA-programmet

Birla Institute Of Technology & Science, Pilani, Dubai Campus
Campusstudier Heltid 2 år Augusti 2019 Förenade arabemiraten Dubai

MBA-programmet strävar efter att skapa arbetskraft som har vetenskaplig och teknisk tillvägagångssätt för företagsekonomi. Programmet som erbjuds uteslutande för ingenjörer utrustar dem med de nödvändiga affärs- och ledningsförmåga som krävs för att driva en organisation framgångsrikt.

Master of Business Administration

The University of Wollongong in Dubai
Campusstudier Heltid 18 - 24 månader September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

UOWD: s MBA-program i UAE är för erfarna proffs som vill utveckla den analytiska, tvärfunktionella kompetensen som kommer att stödja starkt beslutsfattande beslutsfattande inom företagsledarrollen. Programmet hjälper dig att utveckla kunskap, kompetens och ledarskap för att bli en global företagsledare. MBA-läroplanen fokuserar på den internationella affärsmiljön och adresserar relevanta framväxande teman som företagsstyrning, ekonomi, affärsetik och marknadsföring på ett sätt som är mest relevant för förvaltning och strategi.

Master of Business Administration - UCAM University Europe

Exeed School of Business and Finance
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Förenade arabemiraten Sharjah Oman Oman Online Saudiarabien Saudi Arabia Online Singapore Singapore Online Bahrain Bahrain Online Indien India Online Dubai Kanada Canada Online Nigeria Nigeria Online Mumbai Bengaluru Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Storbritannien London Riyadh Jeddah Dammam + 25 fler

MBA-programmet med Exeed School of Business and Finance är ett ettårigt omfattande program som omfattar två olika kvalifikationer, doktorsexamen i företagsekonomi från Cambridge International Qualifications, Storbritannien och en master i företagsekonomi från UCAM, Murcia, Spanien.

MBA - Cardiff Metropolitan University, Storbritannien

Westford University College
Campusstudier Internet Heltid Deltid 12 - 16 månader Öppen antagning Förenade arabemiraten Sharjah United Arab Emirates Online Nigeria Lagos Sydafrika Cape Town Kuwait Kuwait City Saudiarabien Riyadh Johannesburg Dammam Bahrain Bahrain Online Ghana Accra Kanada Toronto Dubai Nigeria Online Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Jordanien Amman + 26 fler

Det mest populära MBA-programmet i Mellanöstern och Afrika. Detta MBA-program är ett populärt val hos individer som är engagerade i att utveckla sin karriär inom ledande befattningshavare och som därför behöver en förståelse för alla de viktigaste funktionerna för företag och ledning samt en akut medvetenhet om viktiga samtida ledningsutmaningar för global konkurrens och klimatförändringar. Cardiff Met MBA-programmet är utformat för att både utmana och stödja eleverna och uppmuntra dem att utforska idéer och utveckla kunskaper och personliga egenskaper som alla ger studenterna den bästa chansen att lyckas i den alltmer komplexa och snabbt föränderliga miljön på dagens arbetsmarknad

MBA University of Gloucestershire

GLC University
Campusstudier Heltid Deltid 15 månader September 2019 Förenade arabemiraten Dubai + 1 fler

Oavsett om du har många års erfarenhet i ledande ställning eller en specialist som vill gå vidare till en ledande position, är kursen utformad för att passa runt ditt komplexa arbetsschema för att hjälpa dig att uppnå en deltid MBA som leder dig till nästa steg i din karriär.