MBASTUDIES.SE

De mest populära MBA-programmen in Dubai Förenade arabemiraten 2019

Få din MBA i Dubai, ett av de mest dynamiska städerna i världen. En MBA i Dubai kan ge dig tillgång till världens mest inflytelserika marknader och företagsledare. Lär dig det väsentliga, att välja från många ledande och banbrytande program, i en miljö full av affärsmöjligheter.

Välj från en av många inriktningar för en MBA i Dubai, såsom Human Resources Management, internationell bank och finans och IT, som ger dig en konkurrensfördel för många höga positioner i etablerade företag och företag. Med en MBA i Dubai, kommer du att ha gedigna ledaregenskaper, en stabil verksamhet stiftelse, och förmågan att tänka strategiskt för den globala näringslivet. Utöka din analytiska förmåga, ditt självförtroende och din förmåga att påverka ditt företag med en MBA i Dubai.

Bläddra igenom alternativen nedan och hitta den perfekta MBA i Dubai program som kommer att landa du ditt drömjobb!

sökresultat funna Filter

MBA, Dubai

Edinburgh Business School
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år Augusti 2019 Storbritannien Edinburgh Förenade arabemiraten Dubai + 3 fler

Studie del eller heltid i Dubai, Mellanösterns affärscentrum och utexaminerad med en MBA från Heriot-Watt University.

University of Leicester MBA

Stafford
Internet Deltid 30 månader Öppen antagning Förenade arabemiraten United Arab Emirates Online Bahrain Bahrain Online Jordanien Jordan Online Kuwait Kuwait Online Libanon Lebanon Online Qatar Qatar Online Saudiarabien Saudi Arabia Online Dubai Irak Baghdad + 15 fler

Denna MBA erbjuds av University of Leicester. Specialiseringar: Human Resource Management (HRM), Finans och Marknadsföring.

MBA i finans

Canadian University Dubai
Campusstudier Heltid 3 terminer September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

Finans koncentrationen kommer att ge dig de strategiska och tekniska ledningskompetens för att analysera, utveckla och leverera finansiell planering och kontroll lösningar för att stödja dina affärsmål. Programmet undersöker begrepp, strategier och tekniker som deltar i företagens ekonomisk förvaltning, och presenterar en konceptuell ram för Bokslutskommuniké analys på en avancerad nivå. Beläget i ett globalt sammanhang, erbjuder en inblick i internationella finans- och handelsmarknaderna och lär ut grunderna i islamiska bank- och finanssystem.

Master of Business Administration

American University In the Emirates
Campusstudier 2 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

MBA-programmet erbjuder ett personligt akademiskt tillvägagångssätt för att hjälpa mogna elever att förbereda sig för en snabbt utvecklande näringsliv. MBA-programmet är noggrant skräddarsydd för att tillgodose behoven och intressen för kandidater som bygger på deras nuvarande kunskaps- och arbetslivserfarenhet. Studentförståelsen förstärks genom personlig uppmärksamhet av högkvalificerad fakultet vid American University In the Emirates .

Masters of Business Administration (MBA)

Heriot-Watt University Dubai
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2019 Förenade arabemiraten Academic City + 1 fler

Studera för din MBA i Dubai, Mellanösterns affärscentrum och examen från ett respekterat och världsberömt brittiskt universitet.

MBA-programmet

Birla Institute Of Technology & Science, Pilani, Dubai Campus
Campusstudier Heltid 2 år Augusti 2019 Förenade arabemiraten Dubai

MBA-programmet strävar efter att skapa arbetskraft som har vetenskaplig och teknisk tillvägagångssätt för företagsekonomi. Programmet som erbjuds uteslutande för ingenjörer utrustar dem med de nödvändiga affärs- och ledningsförmåga som krävs för att driva en organisation framgångsrikt.

Master of Business Administration

The University of Wollongong in Dubai
Campusstudier Heltid 18 - 24 månader September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

UOWD: s MBA-program i UAE är för erfarna proffs som vill utveckla den analytiska, tvärfunktionella kompetensen som kommer att stödja starkt beslutsfattande beslutsfattande inom företagsledarrollen. Programmet hjälper dig att utveckla kunskap, kompetens och ledarskap för att bli en global företagsledare. MBA-läroplanen fokuserar på den internationella affärsmiljön och adresserar relevanta framväxande teman som företagsstyrning, ekonomi, affärsetik och marknadsföring på ett sätt som är mest relevant för förvaltning och strategi.

Master of Business Administration - UCAM University Europe

Exeed School of Business and Finance
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Förenade arabemiraten Sharjah Oman Oman Online Saudiarabien Saudi Arabia Online Singapore Singapore Online Bahrain Bahrain Online Indien India Online Dubai Kanada Canada Online Nigeria Nigeria Online Mumbai Bengaluru Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Storbritannien London Riyadh Jeddah Dammam + 25 fler

MBA-programmet med Exeed School of Business and Finance är ett ettårigt omfattande program som omfattar två olika kvalifikationer, doktorsexamen i företagsekonomi från Cambridge International Qualifications, Storbritannien och en master i företagsekonomi från UCAM, Murcia, Spanien.

MBA - Cardiff Metropolitan University, Storbritannien

Westford University College
Campusstudier Internet Heltid Deltid 12 - 16 månader Öppen antagning Förenade arabemiraten Sharjah United Arab Emirates Online Nigeria Lagos Sydafrika Cape Town Kuwait Kuwait City Saudiarabien Riyadh Johannesburg Dammam Bahrain Bahrain Online Ghana Accra Kanada Toronto Dubai Nigeria Online Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Jordanien Amman + 26 fler

Det mest populära MBA-programmet i Mellanöstern och Afrika. Detta MBA-program är ett populärt val hos individer som är engagerade i att utveckla sin karriär inom ledande befattningshavare och som därför behöver en förståelse för alla de viktigaste funktionerna för företag och ledning samt en akut medvetenhet om viktiga samtida ledningsutmaningar för global konkurrens och klimatförändringar. Cardiff Met MBA-programmet är utformat för att både utmana och stödja eleverna och uppmuntra dem att utforska idéer och utveckla kunskaper och personliga egenskaper som alla ger studenterna den bästa chansen att lyckas i den alltmer komplexa och snabbt föränderliga miljön på dagens arbetsmarknad

Dag mba

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Ann Arbor Indien Bengaluru Förenade arabemiraten Dubai Thailand Bangkok + 6 fler

Affärsvärlden har förändrats dramatiskt. Vilka företag vill ha MBA-kandidater, och vilka MBA-studier som behöver lyckas, har förändrats med det.

Master of Business Administration (MBA)

MODUL University Dubai
Campusstudier Heltid Deltid 18 månader Kontakt Skolan Förenade arabemiraten Dubai + 1 fler

Master of Business Administration (MBA) är ett blandat lärande program utformat speciellt för industrin yrkesverksamma som vill fördjupa sina karriärer.

MBA University of Gloucestershire

GLC University
Campusstudier Heltid Deltid 15 månader September 2019 Förenade arabemiraten Dubai + 1 fler

Oavsett om du har många års erfarenhet i ledande ställning eller en specialist som vill gå vidare till en ledande position, är kursen utformad för att passa runt ditt komplexa arbetsschema för att hjälpa dig att uppnå en deltid MBA som leder dig till nästa steg i din karriär.

Mba allmän förvaltning

International Study Experts
Campusstudier Heltid September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

Den General Management koncentrationen kommer att hjälpa dig att utveckla grundläggande färdigheter och yrkeskompetens för att ta på sig ledande management eller ledarroller inom den offentliga eller privata sektorn. Programmet fokuserar på teorier, funktioner och följderna av ledningsmetoder, liksom de principer och etik för god förvaltning. Det anser en rad vetenskapliga förhållningssätt till ...

Mba

Shaheed Zulfikar Ali Bhutto Institute of Science and Technology Dubai
Campusstudier Heltid 3 - 7 terminer September 2019 Förenade arabemiraten Dubai

SZABIST erbjuder MBA-examen inom de specialiserade områdena Management, Human Resource Management (HRM), Marknadsföring, Finans, Supply Chain Management, Islamic Banking, MIS och

Master of Business Administration (MBA)

International Institute of Management & Technology Studies
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai + 1 fler

Med den här kursen kan du vara i synk med den senaste tekniken som används i förvaltningen sektorn för olika former av transaktioner.