Filter
MBA
Förenade arabemiraten Al Jazirah Al Hamra Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära MBA-programmen in Ras Al Khaimah Förenade arabemiraten 2019

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.

En Master of Business Administration (MBA) presenteras för studenter efter avslutad två år av avancerade och specialiserade studier som täcker ämnen såsom affärer, ledning, finans och redovisning. Tjänar en MBA kan ge akademiker en konkurrensfördel gentemot andra arbetssökande i en aggressiv arbetsmarknaden.

 

Utbildning i Förenade Arabemiraten har sina fördelar: sol, hav, sand, skattefria inkomster efter examen och några av de bästa universiteten i Gulf region.In Dessutom ett antal högt rankade universiteten baserade i andra länder har filial campus i UAE.

Rak, eller Ras Al Khaimah är en stad på norra kusten av Förenade Arabemiraten. Staden är känd för sina historiska sanddyner och etniska stammar. Staden är också hem för några av de bästa lagen och högskolor affärer i landet och regionen.

Se MBA-examina in Ras Al Khaimah i Förenade Arabemiraten 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Förenade arabemiraten
Al Jazirah Al Hamra
Studietyp
Tempo
University of West London - Ras al Khaimah Campus

En mästare i företagsekonomi är en av de mest respekterade företagsgraderna tillgängliga och akademiker rapporterar ofta att en MBA har hjälpt dem att säkra sitt drömjobb ... [+]

MBA är ett starkt varumärke i världen av företagskvalifikationer som indikerar bevisad kunskap och färdigheter.

Graduate MBA med praktik också tillgänglig.

Utmärkelse: Masters

Varaktighet: Ett år (heltid) / 15 månader januari start (heltid) / två-tre år (deltid)

Startdatum: januari

Kurshöjdpunkter

Studenter som lyckats slutföra vår MBA, får gratis årligt medlemskap till Chartered Management Institute och möjlighet till dubbel ackreditering.

moduler

Semester I

Global marknadsföring och digital verksamhet (Core)Strategi och entreprenörskap (Core)Business Ethics in Action (Core)

Semester II

Hantera människor (Core)Redovisning av beslutsfattare (Core)Business Operations och Intelligence (Core)... [-]
Förenade arabemiraten Al Jazirah Al Hamra
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
15 - 36 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Programmet undervisas i Förenade Arabemiraten. Master of Business Administration (MBA) är en forskarexamen i affärskommunikation. Det är också en av de mest eftertraktade ... [+]

Programmet undervisas i UAE

Den Master of Business Administration (MBA) är en forskarexamen i affärskommunikation. Det är också en av de mest eftertraktade grader i världen på grund av dess värde för människor i företag och förvaltningar. En MBA-examen kan gynna dem i positioner inom näringsliv och förvaltning, särskilt i verkställande och ledande befattningar.

MBA-programmet ger dig värdefull kunskap om företag och alla dess relaterade aspekter. Du kommer att lära dig om affärsstrategier och koncept, och hur man kan använda dessa kunskaper i det praktiska livet och i dag till dag verksamheten. Denna kurs lär dig de nödvändiga ledarskap och förmågan att bilda nätverk som hjälper till att ställa dig bortsett från dem som inte har en sådan kompetens och kan göra dig till en ledare inom ditt valda området.... [-]

Förenade arabemiraten Al Jazirah Al Hamra
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Programmet undervisas i Förenade Arabemiraten. MBA Top-up är ett snabbspår program för dem som redan har en post högre akademisk examen i ledningen. En viktig del av dett ... [+]

Programmet undervisas i UAE

Den MBA Top-up är ett snabbspår program för dem som redan har en post högre akademisk examen i ledningen. En viktig del av detta program är MBA avhandlingen.

De sökande kommer att studera på heltid under två trimestern, vilket är mindre än ett helt kalenderår. De kommer att behöva minst två års arbetslivserfarenhet och en nivå 7 examen med minst 100 poäng vid HE7.

En mängd olika undervisnings- och inlärningsmetoder ger tillgång till att lära sig att uppfylla en rad studerandes behov och syftar till att; breddad rekrytering bland studerande, undvika utslagning och utveckla eleven färdigheter i både akademiska och arbetsplats arenor. De metoder som används är: föreläsningar; workshops; tutorials (grupp och individuella) och gästtalare.... [-]

Förenade arabemiraten Al Jazirah Al Hamra
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
American University of Ras al Khaimah

Master of Business Administration (MBA) ... [+]

Master of Business Administration (MBA) [-]
Förenade arabemiraten Al Jazirah Al Hamra
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska