Filter
MBA
Förenade arabemiraten Al Ain Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära MBA-programmen in AL Ain Förenade arabemiraten 2019

Eleverna undrar ofta om sitt beslut att kliva ut ur näringslivet och ge dig ut på en dyr MBA var klok. Tills nyligen var den svåraste delen av en MBA få godkänt av en topp handelshögskola. Med en MBA var motsvarande mellan två-och-ett-halvt och fyra år extra rating erfarenhet. Det är i tider som dessa som du inser det verkliga värdet av en MBA.

En Master of Business Administration eller MBA är en tvåårig forskarnivå grad att individer kan fortsätta efter att ha tagit en kandidatexamen. Tjänar en MBA kan hjälpa akademiker att få den viktiga kunskaper, färdigheter och erfarenhet de behöver för att starta en karriär i näringslivet.

 

Förenade Arabemiraten, ibland helt enkelt kallas Emirates eller UAE är ett arabiskt land i sydöstra delen av den arabiska halvön vid Persiska viken och gränsar Oman i öster och Saudiarabien i söder, samt delar sjögränser med Qatar och Iran.

Al Ain är en stad på Förenade Arabemiraten gränsen till Oman. Staden är känd som en oas utbildning och kultur och progressivt tänkande. Staden är hem till några av de mest prestigefyllda universiteten i regionen och även en av de regioner som första kvinnliga högskolor.

Se MBA-examina in AL Ain i Förenade Arabemiraten 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Förenade arabemiraten
Al Ain
Studietyp
Tempo
United Arab Emirates University, College of Business and Economics

Välkommen till webbplatsen för MBA-programmen vid UAE University. Vi hoppas att du kommer att vara till hjälp och informativ. Vår MBA-program grundades 2001 baserat på en ... [+]

Välkommen till webbplatsen för MBA-programmen vid UAE University. Vi hoppas att du kommer att vara till hjälp och informativ. Vår MBA-program grundades 2001 baserat på en tydlig, långtgående vision av universitetskanslern vid tidpunkten HH Sheikh Nahayan Mabarak Al-Nahayan, att placera UAEU i täten för den vetenskapliga och tekniska lärosäten kan jämföras med andra internationellt kända universitet .

Påbörjandet av Master of Business Administration i Global ledarskap och management var en viktig milstolpe för UAE University och College of Business and Economics i uppnåendet av universitetets uppdrag.

Programmet ackrediterat av AACSB International - Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business, erbjuder en avancerad examen ledarskapsutbildning till kvalificerade företag män och kvinnor i Förenade Arabemiraten.... [-]

Förenade arabemiraten Abu Dhabi Al Ain
August 2019
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska