Filter
MBA
Förenade arabemiraten Ajman Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära MBA-programmen i Ajman Förenade arabemiraten 2019

MBA (Master of Business Administration) är en forskarexamen som delas ut till studenter som behärskar att studera verksamheten. Den MBA-examen är tänkt att vara en av de mest prestigefyllda och eftertraktade grader i världen.

En Master of Business Administration (MBA) presenteras för studenter efter avslutad två år av avancerade och specialiserade studier som täcker ämnen såsom affärer, ledning, finans och redovisning. Tjänar en MBA kan ge akademiker en konkurrensfördel gentemot andra arbetssökande i en aggressiv arbetsmarknaden.

 

Förenade Arabemiraten är en federation av sju emirat på den östra sidan av den arabiska halvön, vid infarten till Persiska viken. Mycket av arbetskraften i UAE är utländska utlandsstationerade - därav landet 's befolkning makeup är så skiftande, med emiratiska medborgare är en minoritet i sitt eget land.

Se MBA-examina i Ajman i Förenade Arabemiraten 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Förenade arabemiraten
Ajman
Studietyp
Tempo
Cromwell UK International Education

Buckinghamshire New University International MBA är en magisterexamen för dem som innehar en grundutbildning och ett doktorsexamen och önskar sig att behärska sig inom fö ... [+]

TOP UP INTERNATIONAL MBA

Buckinghamshire New University International MBA är en magisterexamen för dem som innehar en grundutbildning och ett doktorsexamen och önskar sig att behärska sig inom företagsekonomi på den globala marknaden. Studenter kommer att utveckla högkvalitativa färdigheter i analys och kritisk utvärdering; förmågan att analysera information och lösa komplexa problem; Tänk noggrant och självständigt, och tillämpa dessa färdigheter i deras utvalda professionella sfär i ett företag.

Kursinnehåll / Beskrivning

Nivå 7 Diplom i strategisk ledning och ledarskap (8 enheter) (120 hp)

Utveckling som en strategisk chefLedande Ett Strategiskt Management ProjectFinans för cheferStrategisk marknadsföringStrategisk riktningStrategisk planeringHantera Team Performance för att stödja strateginInformationshantering och strategiskt beslutsfattande... [-]
Förenade arabemiraten Ajman
September 2019
Engelska
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska