close

Filter

Visa resultat

Hitta MBA-program Entreprenörskap i Finland 2021

MBA är i särklass den mest framgångsrika grad av 20-talet. Titta på de amerikanska statistiken. Den första examen gavs inte ut förrän 1900. I slutet av 20-talet hade en marknadsandel på 27% av alla examen grader ges ut.I ett program för företagande kan studenterna lära sig vad som krävs för att utveckla och driva ett företag. Vanliga misstag samt framgångsrika metoder diskuteras i d… Läs mer

MBA är i särklass den mest framgångsrika grad av 20-talet. Titta på de amerikanska statistiken. Den första examen gavs inte ut förrän 1900. I slutet av 20-talet hade en marknadsandel på 27% av alla examen grader ges ut.

I ett program för företagande kan studenterna lära sig vad som krävs för att utveckla och driva ett företag. Vanliga misstag samt framgångsrika metoder diskuteras i detalj och kurser omfattar innovation, teambuilding och ledarskap.

Högre nivå forskare i Finland enkelt komma högskolekurser på praktiskt inriktade yrkeshögskolor eller universitet. Den finländska kulturen är lätt att lära sig eftersom regeringen har satt ett departement som är ansvarigt för att stärka kulturella, ungdomspolitik, idrott och internationellt samarbete.

De mest populära MBA-programmen Entreprenörskap i Finland 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Satakunta University of Applied Sciences
Pori, Finland +1 Mer

Letar du efter ett sätt att gå vidare i ditt professionella och akademiska liv? Magisterexamen i företagsekonomi och entreprenörskap är nära kopplad till arbetslivet.

Letar du efter ett sätt att gå vidare i ditt professionella och akademiska liv? Magisterexamen i företagsekonomi och entreprenörskap är nära kopplad till arbetslivet. -
MBA
Deltid
Engelska
Aug 2021
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här