MBA-program Ekonomi

Jämför 2 MBA-program Ekonomi

Studenter som bedriver högre utbildning i företagsekonomi utöver kurser som erbjuds i en typisk grundutbildning kan få en MBA. En företagsekonomisk grad indikerar att en individ kan ha avancerad kunskap i fokus som marknadsföring, finans, redovisning och affärsverksamhet.

Vad är en MBA i ekonomi? Ett magisterprogram i ekonomin fokuserar på att utbilda individer att utöva strategiskt tänkande i svåra ekonomiska och affärsmässiga situationer, särskilt när det gäller kunden. Kurser tenderar att fokusera på att undervisa studenter att optimera informationsforskning, analysera komplexa situationer, utveckla lönsamma lösningar, identifiera legitima talanger och ge användbar kunskap för taktiskt beslutsfattande. På grund av ökad turbulens mellan länder kan instruktörer också välja att fokusera på informationskrig och hur man kan lindra spänningar.

Kandidater från programmet tenderar att ha starka analytiska förmågor, vilket kan tjäna dem bra i både deras professionella och affärsliv. Många har också angelägen problemlösningsförmåga samt en förmåga att lindra komplexa situationer. Var och en av dessa egenskaper kan vara till hjälp på något professionellt område.

Kostnaden för collegeundervisning varierar mycket, så det finns inget riktigt sätt att veta hur mycket en MBA i ekonomi kan kosta en student utan att först tala med en rådgivare. Av denna anledning är det viktigt att en person gör sin forskning före inskrivning.

Människor som har en examen i ekonomi är idag i hög efterfrågan, och som sådan kan utexaminerade hitta möjligheten att bedriva många spännande karriärvägar. Vissa exempel på provtitel inkluderar politikanalytiker, ekonom, budgetanalytiker, statistiker, statsekonom, marknadsundersökare, konsult, datavetenskapare och professor. Individer kan hitta framgång i den offentliga sektorn eller akademin.

Många institutioner erbjuder en MBA i ekonomi. Online kurser blir alltmer populära på grund av deras bekvämlighet. Om du är redo att börja din utbildning, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

MBA Specialiserat Sig På Strategi Och Ekonomisk Intelligens

ESLSCA Business School
Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Frankrike Paris

MBA i strategin och Intelligence vänder sig till studenter, Business School, ingenjör, IEP och yrkesverksamma. [+]

Skapades 1997, efter rekommendationer från kommittén för Intelligence och strategi företag, som leds av Henri Martre inom General planeringskommissionen, är School of Economic Warfare nu business intelligence referens utbildning i Frankrike.

Undervisning i EMT bygger på fyra ledstjärnor:

Optimera informationssökning Identifiera bra källor till kunskap Analysera komplexa situationer Producera användbar kunskap för beslutsfattare

EMT är den enda utbildning i Business Intelligence som erbjuder ett varierat utbud av fältövningar som passar in i strategin för klienten. Under året har våra studenter måste ta itu med konkreta fall en växande känsla av svårigheter.... [-]


MBA Management

Ana G. Méndez University System, Continental U.S. Campuses
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Orlando Miramar

Forskarutbildningen i företagsekonomi från School of Business Administration vid Metropolitan University erbjuder en magisterexamen i Business Administration huvudämne Management. [+]

Forskarutbildningen i företagsekonomi från School of Business Administration vid Metropolitan University erbjuder en magisterexamen i Business Administration huvudämne Management. Metro Campus Orlando / South Florida visade denna disciplin inom administration. Programmet erbjuder en utmärkt läroplan som förbereder eleverna att ta på ledande ställning effektivt, krävs i organisationer idag.

Den akademiska erfarenhet av programmet tillåter eleverna att utveckla de färdigheter som behövs inom området Business Administration, kommer de kunna ta ledning och ledande positioner inom den offentliga och privata sektorn. Programmet bidrar också till bildandet av studenter utbildade och kunniga, kunna möta personliga och professionella mål.... [-]