MBA-program Dubbel MBA

Jämför MBA-program Dubbel MBA

Dubbel MBA

En dubbel grad tillåter en individ att behärska två olika discipliner samtidigt. Detta är ett bra alternativ för individer med ett specifikt karriärmål som inte är helt täckt av bara en större. En sådan väg gör det möjligt för elever att skräddarsy ett program för sig själva för att passa deras behov och önskemål.

 

Vad är en dubbel MBA? Det är ett alternativ som gör det möjligt för en individ att behärska hanteringspraxis från en affärsförvaltnings synvinkel samt ett annat val av studier. Att vara en MBA eller Master of Business Administration, är en tvärvetenskaplig studie, det är lätt att införliva sådana begrepp i andra områden. Verksamhetsdelen kommer att fokusera på den metod och kompetens som krävs för att upprätta, underhålla eller förbättra affärsfunktioner.

 

Att bedriva en dubbel MBA kan visa sig vara mycket fördelaktig. De ledarförmågor som kursen hjälper dig att finpussa kan appliceras i valfri position eller yrke. Det kan ge dig konkurrensfördelarna över andra jobbkonkurrenter eller placera dig i topplinjen för nästa kampanj inom ditt nuvarande företag.

 

Dubbel MBA-program varierar i kostnad på grund av några olika faktorer. Att välja att studera på campus eller på nätet kan väga på bekostnad, såväl som skolans geografiska område och den gemensamma kostnaden för studier vid det aktuella institutet.

 

Med en dubbel MBA kan du ganska mycket ställa in din egen karriärväg. Beroende på vilket ämnesområde du väljer att para med din företagsekonomi grad, finns det olika karriärmöjligheter. Att vara en MBA är förvaltningsfokuserad, de flesta akademiker kan förvänta sig att starta i en lägre ledningsposition utan erfarenhet, med ökade möjligheter med erfarenhet.

 

Din dubbla MBA är helt beroende av dig och din önskade karriärväg. För att lära dig mer om dina alternativ och att söka, sök efter ditt program nedan och kontakta presumtionscentralen för ditt val direkt genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs Mer

Dubbla Master Of Business Administration - Dubbla Mba; Rom-Paris Eller London

Swiss School of Management, Rome Italy
Campusstudier Heltid Deltid 24 månader October 2018 Italien Rom + 1 fler

En enda i sitt slag internationell erfarenhet som gör att du studerar och arbetar i två huvud huvudstäderna i Europeiska unionen, Rom, Paris eller London. Vilket ger dig möjlighet att tjäna en internationell ackrediterat dubbel examen i endast 18 månader. [+]

Varför den schweiziska School of Management i Rom?

Enkelt uttryckt, en schweizisk utbildning bär värde.

Vår USA och EU ackrediterade Dubbla MBA ger dig mer än en ny linje i ditt cv. Det ger dig en professionell resa till den karriär du vill, var som helst i världen.

SSM-INSEEC dubbla Masterprogram Programmet ger våra MBA-studenter med en stark uppsättning av internationella erfarenheter och möjligheter. Under programmets gång, erbjuder Dual MBA studenter ett internationellt perspektiv både i och utanför klassrummet. Utnyttja erfarenheterna från två dynamiska handelshögskolor, kommer elevernas nätverk av klasskamrater och lärare fördubblas, medan Dual MBA grads kan bli starkare kandidater för arbetsgivare med magisterexamen från både den schweiziska School of Management i Rom och INSEEC i Paris eller London. Och med tiden i Rom, Paris eller London studenter kan verkligen göra vänner från hela världen! Programmet avslutas med en sex-månaders betald praktik antingen i Paris eller London.... [-]