$close

Filter

Visa resultat

Se MBA-program Distributionsledning på distans i Fort Lauderdale, Amerikas förenta stater 2022/2023

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde. Studien av supply chain management fokuserar vanligtvis på processen att flytta varor, inklusive… Läs mer

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.

Studien av supply chain management fokuserar vanligtvis på processen att flytta varor, inklusive transport och lagring av lagerprodukter eller råvaror. Studenter kan utbildas i beslutsfattande för att hantera de logistiska utmaningarna i olika branscher.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Fort Lauderdale är en stad i den amerikanska delstaten Florida, på Atlantkusten 23 miles (37 km) norr om Miami. Fort Lauderdale är uppkallad efter en serie av befästningar som byggdes av USA under andra Seminole kriget. Åtta lärosäten har huvud-eller satellit campus i Ft Lauderdale.

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship
Fort Lauderdale, Amerikas förenta stater

Så länge som varor tillverkas på ett ställe och köpare finns på ett annat, kommer det alltid att finnas en efterfrågan på talang i leveranskedjan – särskilt som globalisering ... +

Så länge som varor tillverkas på ett ställe och köpare finns på ett annat, kommer det alltid att finnas en efterfrågan på talang i leveranskedjan – särskilt som globalisering blir standardpraxis för praktiskt taget alla branscher. Vikten av denna disciplin till slutresultatet är anledningen till att många chefer för leveranskedjan är integrerade deltagare i lednings- och styrelseteam. Denna STEM-utsedda MBA i Supply Chain Management & Operational Systems täcker strategin och genomförandet av att säkerställa effektiv, lönsam förflyttning och lagring av varor, från ursprungspunkten till konsumtion, inklusive både inhemska och internationella inköp. Du kommer att koppla ihop denna specialiserade kunskap med den avancerade affärsgrunden som du fått i din grundläggande MBA-läroplan. Din avslutade examen ger dig möjlighet att komma igång – redo att ge informerade och värdefulla bidrag till din organisations supply chain management och beslutsprocesser. Snabb fakta Läroplan: NSU:s MBA-program är 37-49 poäng totalt att slutföra, beroende på grundkurser. Startdatum: MBA med en huvudämne i Supply Chain Management & Operational Systems är tillgänglig för start i augusti, oktober, januari, mars och maj. Leveransalternativ: Klasser för Master of Business Administration-programmet med huvudämne i Supply Chain Management och Operativa system erbjuds vardagskvällar på NSU:s Fort Lauderdale/Davie campus och online (asynkront). Välj klasser i huvudämnet som erbjuds i onlineformat kan kräva synkront lärande. Undervisning: Undervisningen för utbildningsprogrammet är $1026 per kredittimme. Rabatterade priser är tillgängliga genom vårt arbetsgivarundervisningsprogram. Sista ansökningsdag: Höst I: 15 augusti | Höst II: 1 oktober | Vinter I: 15 december | Vinter II: 1 mars | Sommar: 1 maj Certifikat: College of Business erbjuder också ett Supply Chain Management & Operational Systems Certificate-program för icke-examenssökande studenter. STEM-designat program Internationella studenter som tar examen med en STEM-examen ökar sin anställningsbarhet och kan vara berättigade att stanna kvar i USA i upp till 36 månader på Optional Practical Training (OPT). Ytterligare information om behörighet och krav för STEM OPT-förlängningen finns tillgänglig på Department of Homeland Securitys webbplats och genom universitetets Office of International Affairs. -
MBA
Heltid
18 - 24 månader
Engelska
Jan 2023
11 Jan 2023
Campusstudier
Internet