Filter
MBA
Spanien Studietyp: Distansutbildning Tempo: Alla

Sök bland MBA-program Distributionsledning på distans i Spanien 2019/2020

Ett masterprogram i företagsadministration, en MBA, är en examen som man får när man slutfört ett studieprogram med fokus på företagsledning. Man studerar först och främst ekonomi, redovisning, HR och andra affärsrelaterade ämnen.

MBA inom Supply Chain är ett program utformat för studenter som vill bygga sin karriär i företagsledning med fokus på supply chain. Detta program omfattar ämnen som rekord management, förrådshus och leverans av olika resurser enligt kundens 'krav. Studenter får att förstå konstruktionen och förvaltningen av utveckling, kvalitet och flöde av information som behövs för att säkerställa kundernas krav.

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Kontakta skolor Bästa MBA-programmen Distributionsledning på distans i Spanien 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

3 Resultat i Distributionsledning, Spanien, Distansutbildning

Instituto Europeo de Posgrado - España

Denna MBA gör det möjligt för dig att förvärva en integrerande vision om företagsledning, med studier av olika områden (Finans, Personal, Projekt och Entreprenörskap), i ... [+]

Denna MBA gör det möjligt för dig att förvärva en integrerande vision om företagsledning, med studier av olika områden (Finans, Personal, Projekt och Entreprenörskap), i kombination med fördjupningen i grundläggande aspekter av Supply Chain Management.

Double Degree Summa University

Tack vare överenskommelsen mellan European Graduate Institute och Summa University kan du studera din examen genom att skaffa en American Dual Degree med detta program. Erkännande och förtjänst hos båda institutionerna erbjuder en prestigefylld formation på internationell nivå .

Varför välja den här MBA?

Vi tränar framtida transformationsledare som kommer att göra förändringar i organisationer, i harmoni med globala makrotrender:... [-]

Spanien Spain Online
Öppen antagning
Spansk
Deltid
1500 timmar
Internet
Läs mer på svenska
Barcelona Executive Business School (BEBS)

Genom MBA i International eSupply Chain Management (IMSCM) får du en utmärkt kunskapsnivå om områdena Supply Chain Management (SCM): inköp, produktion, lagring, transport ... [+]

Vill du föra din karriär mot en ledande roll inom verksamhetsområdet och leveranskedjan? Genom att genomföra MBA i International eSupply Chain Management (IMSCM) får du den strategiska och integrerade visionen på olika områden som utgör ledningen för företaget.

Genom detta program kan eleverna utveckla nödvändiga färdigheter och ledarskapskompetenser för att möta utmaningarna inom området kedjeförvaltning, med hjälp av teknik och humankapital.

Program Curriculum

En strategisk och global vision av Supply Chain Management (SCM)

SCM innovation och optimering... [-]

Spanien Barcelona
Öppen antagning
Engelska,Spansk
Heltid
10 - 12 månader
Internet
Läs mer på svenska
Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Denna MBA gör det möjligt för dig att förvärva en integrerande vision för företagsledning, med studier av olika områden (ekonomi, personal, projekt och entreprenörskap), ... [+]

De bästa masterprogrammen i företagsadministration Distributionsledning på distans i Spanien.

Denna MBA gör det möjligt för dig att förvärva en integrerande vision för företagsledning, med studier av olika områden (ekonomi, personal, projekt och entreprenörskap), i kombination med fördjupningen i grundläggande aspekter av förvaltningen av SupplyChain Management.

Dubbelgrad - Universidad Europea de Monterrey

Tack vare överenskommelsen från European Graduate Institute med European University of Monterrey, erbjuds denna MBA med dubbla grader från både prestigefyllda institutioner i Spanien och internationellt.

Varför välja den här MBA?

Vi tränar framtida transformationsledare som kommer att göra förändringar i organisationer, i harmoni med globala makrotrender:... [-]

Spanien Madrid Spain Online
Öppen antagning
Spansk
Deltid
14 månader
Internet
Läs mer på svenska