MBASTUDIES.SE

Se 129 MBA-program på distans

MBA distansutbildning program växer i popularitet eftersom fler och fler människor vill fortsätta sin utbildning och karriär, men måste jonglera sina åtaganden arbete, familj och skola. MBA distansutbildning program tillåter studenter att tjäna en MBA på utmärkta universitet enligt deras eget schema och det finns många program tillgängliga som ger en MBA utbildning som är lika värdefull som en emot i det traditionella klassrummet inställningen.

MBA distansutbildning program använder flera metoder för leverans av läroplanen. Dessa inkluderar webbkonferenser, direkt sändning satellit, live streaming, e-post, anslagstavlor och chattrum. MBA distansutbildning program upplever samma läroplan som i ett klassrum och undersöka sådana verksamhetsområden som marknadsföring, förvaltning, redovisning, finans, juridik och etik. Studenter i MBA-program distansutbildning är oftast förväntas slutföra en uppsats eller slutprojekt för att slutföra examen.

Om du vill veta mer om MBA distansutbildning alternativ för dig, ta en titt genom programmen nedan!

129 Resultat i MBA, Distansutbildning Filter

MBA Business Administration

Concordia University Chicago Online
Internet Heltid Deltid 18 - 24 månader Oktober 2019 Amerikas förenta stater Chicago + 1 fler

College of Business vid Concordia University Chicago erbjuder en MBA utformad och undervisad av företagsledare och utbildare för att förbereda etiska ledare för den globala marknaden.

MBA

University Canada West (UCW)
Campusstudier Internet Heltid 2 år Januari 2020 Kanada Vancouver + 1 fler

Detta ACBSP-ackrediterade program är utformat för studenter som hoppas bli ledare i en global miljö. Master of Business Administration (MBA) programmet som erbjuds av UCW Vancouver kommer att utrusta dig med de färdigheter som behövs för att hantera komplexa situationer. Detta uppnås genom att utforska praktiska lösningar som hjälper din organisation att trivas.

Global MBA

London School of Business & Finance
Internet Heltid Deltid 18 - 36 månader Oktober 2019 Storbritannien UK Online + 1 fler

En MBA-examen är en internationellt respekterad kvalifikation som bevisar engagemang och förmåga inom ditt område. Oavsett om du redan har en ledande ställning inom ett företag eller har intentioner att gå upp i din karriär, blir du branschledare på den internationella affärsmarknaden med en global MBA-examen.

MBA Business Administration

Webster University
Campusstudier Internet Heltid Deltid 1 - 2 år Augusti 2020 Amerikas förenta stater St. Louis Orlando Irvine Nederländerna Leiden + 6 fler

Webster University mästare i företagsekonomi programmet är utformat för människor som dig på ett snabbt spår till framgång. Det är det perfekta svaret för proffs som vill forma sitt eget öde, uppgradera sina uppgifter och vara strategiska aktörer i näringslivet. MBA-kurser integrerar information och teorier från olika discipliner, inklusive redovisning, ekonomi, finans, marknadsföring, produktionsverksamhet och strategisk förvaltning, och ger dig de verktyg och tekniker som du behöver lösa i en mängd olika affärssituationer.

MBA Business Administration

Webster University Online
Internet Heltid Deltid 1 - 2 år Oktober 2019 Amerikas förenta stater St. Louis + 1 fler

Master of Business Administration (MBA) programmet ger utbildning i affärer för studenter intresserade av att förstå den verksamma karaktären av affärer i en konkurrensutsatt miljö. Kurser i MBA-programmet integrerar information och teorier från olika discipliner, inklusive redovisning, ekonomi, finans, marknadsföring, produktionsverksamhet och strategisk ledning.

Mba-master i företagsekonomi

Unicaf University (ZM)
Campusstudier Internet Heltid Deltid 18 - 24 månader Öppen antagning Cypern Larnaca Amerikas förenta stater New York Grekland Athens Rumänien Bucharest Storbritannien London Egypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordanien Irbid Cyprus Online + 29 fler

För varje affärsinriktad studerande eller yrkes en Master of Business Administration är inkörsporten till framgång. Unicaf University högklassig MBA förbereder sina studenter för den krävande affärsverksamheten och ger ett utmärkt tillfälle för ambitiösa affärsstudenter eller yrkesverksamma för att förbättra sin karriär.

Online MBA

Vlerick Business School Online
Internet Deltid 12 - 26 månader September 2020 Belgien Belgium Online

Upplivar din karriär, lär dig nya tekniker för att driva organisationsförändringar och utforska din entreprenörs sida. Studera en MBA på en av Europas ledande triple-ackrediterade handelshögskolor från hela världen.

Master of Business Administration (Finans)

Arden University
Internet Heltid Deltid 18 - 50 månader Januari 2020 Storbritannien Coventry + 1 fler

Detta online MBA (Finance) -program från Arden University har utformats för att utöva chefer som vill ta ett steg fram till en strategisk roll, med inriktning på ledarskapskvaliteter, företagshållbarhet och utformning av strategiska modeller.

Mba - Master of Business Administration

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campusstudier Internet Heltid Deltid 18 - 24 månader Augusti 2019 Amerikas förenta stater New York Grekland Athens Rumänien Bucharest Storbritannien London Egypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordanien Irbid Cypern Cyprus Online + 26 fler

MBA klinisk forskning ledning

IUBH University of Applied Sciences
Campusstudier Internet Heltid Deltid 6 terminer Oktober 2019 Tyskland Bad Honnef + 2 fler

Denna 6-åriga professionell certifiering använder blandad och på plats lärande med branschexperter från PAREXEL International. Postgraduate Certificate in Clinical Research Management ger djupgående kunskaper och insikter om den kliniska forskningsindustrin, från läkemedelsupptäckt till lagstadgade krav och datahantering.

Online MBA

University of Birmingham Online
Internet Deltid 30 månader Mars 2020 Storbritannien UK Online

Förbättra din förmåga att utföra högsta nivå i global företagsledning med University of Birminghams Online MBA - världens första 100% Online MBA som ackrediteras av Association of MBAs (AMBA).

Online MBA

Ducere Business School
Internet Heltid 1 - 2 år Oktober 2019 Storbritannien Swansea

En banbrytande Online MBA med 6 moduler utvecklad och levererad av ett av Storbritanniens äldsta universitet. Dessutom erbjuder Dūcere Global Business School skönlitteratur från hundratals världsledare tillsammans med ett stort industriprojekt för att tillämpa allt du lär dig till verkliga situationer och legitima affärsutmaningar.

Aros Mini MBA

Aros Business Academy
Internet Deltid 1 - 6 månader Öppen antagning Danmark Copenhagen

En Mini-MBA är en chans för dig att bredda ditt perspektiv som ledare där du kommer att introduceras till de klassiska MBA-disciplinerna. Vi har samarbetat med en av ledande tänkare i ledning, professor Steen Hildebrandt. För när det gäller kraven på en MBA, vet han allt. Han har säkerställt att införliva de traditionella MBA-principerna i vår Mini MBA. Därför kan vi med stolthet säga att Aros Mini MBA har en professionell nivå, värd MBA-namnet.

MBA

Angelo State University College of Business
Campusstudier Internet Heltid Deltid 12 - 24 månader Augusti 2020 Amerikas förenta stater San Angelo + 2 fler

Master of Business Administration (MBA) examensprogrammet ger en pedagogisk tonvikt på ledarskap, erbjuder ett brett perspektiv på affärer, och är utformat för att utveckla och förbättra de affärsförmåga och kunskaper som är värdefulla för chefer, chefer och administratörer. Internationell affärs- och affärsetik integreras i hela programmet.

Online MBA

Edinburgh Business School
Internet Öppen antagning Storbritannien Edinburgh Förenade arabemiraten Dubai Malaysia Putrajaya + 2 fler

Edinburgh Business School online MBA ger dig frihet att välja när, var och hur du vill slutföra dina studier. Programmet är intellektuellt strängt och akademiskt utmanande och omfattar nyckelhanteringsdiscipliner, bland annat kompetens, ekonomi, marknadsföring, redovisning, ekonomi, strategisk planering och projektledning.