MBASTUDIES.SE

Jämför de 6 mest populära MBA-programmen i Colombia 2019

Columbia har ansetts vara en av Sydamerikas mest välbevarade hemligheter. Med dynamiska städer, olika landskap, och en rik kultur, är många internationella studenter att göra val för en MBA i Columbia. Högre utbildning i Columbia har markant ökat de senaste åren och har resulterat i utvecklingen av goda företag och förvaltning program som kan leda till ett spektrum av karriärmöjligheter i både små företag och multinationella företag.

Alternativen för en MBA i Columbia omfattar heltid, deltid och distans, vilket ger studenterna möjlighet att delta i ett program som uppfyller deras behov. Studerande en MBA i Colombia kommer att få grundläggande kunskaper och färdigheter i affärer som kommer att ge dem verktyg för att tänka kritiskt och strategiskt. Programalternativ variera för en MBA i Columbia beroende på skola, och många tar både Latinamerika och internationellt perspektiv.

Bläddra igenom alternativen nedan och du kan hitta MBA i Columbia som hjälper dig att nå dina personliga och professionella mål!

sökresultat funna Filter

MBA i sociala och ekonomiska initiativ

ISEAD Business School
Internet Heltid Deltid September 2019 Spanien Madrid Colombia Bogotá Amerikas förenta stater Miami + 4 fler

Utveckla kunskaper och färdigheter för att hantera de komplexa och föränderliga utmaningar som hållbar utveckling och solidaritet, ökad hållbar företagsamhet i mindre gynnade områden, tillämpa teknik för ledningen att tjäna generering av välstånd och sysselsättning.

MBA i internationell handel

ISEAD Business School
Internet Heltid Deltid September 2019 Spanien Madrid Colombia Bogotá Amerikas förenta stater Miami + 4 fler

Utveckla metoder för att hantera logistiken affärsprocesser och strategisk kompetens som ett företag verkar i ett globalt sammanhang och social kompetens för att utöva ett omvälvande och djupt humanistiska ledarskap med tydliga konturer av tillhörighet i termer av offentlig tjänsteman.

MBA i finans

ISEAD Business School
Internet Heltid Deltid September 2019 Spanien Madrid Colombia Bogotá Amerikas förenta stater Miami + 4 fler

Utvecklar kompetens i förvaltningen av förvalta driften av verksamheten från de gemensamma bokslut, ekonomiska situation hindrar från nuvarande driftsituation och investeringar.

MBA i ledningen

ISEAD Business School
Internet Heltid Deltid Kontakt Skolan Spanien Madrid Colombia Bogotá Amerikas förenta stater Miami + 4 fler

Programmet är en enhet INNEHÅLL OCH METOD, där studenter, energi av lärarna, utveckla sin förmåga att identifiera och bestämma vad som är viktigt i alla situationer, lära sig att prioritera förvaltning av fiskeansträngningen och gå målet att möjliggöra ta tillfället i akt.

Master of Business Administration (MBA)

Anderson University South Carolina
Campusstudier Internet Heltid Deltid Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Anderson Colombia Ibagué Greenville + 4 fler

MBA - MBA

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader Oktober 2019 Venezuela Caracas Panama Panama City Kina Shanghai Colombia Bogotá Frankrike Paris Mexiko Buenavista Amerikas förenta stater New Orleans + 13 fler

MBA - MBA är en lärorik erfarenhet som kommer att förvandla din karriär, vidga dina vyer av utveckling. Det erbjuder banbrytande kunskap ...