MBASTUDIES.SE

De mest populära MBA-programmen in Bogotá Colombia 2019

MBA (Master of Business Administration) är en forskarexamen som delas ut till studenter som behärskar att studera verksamheten. Den MBA-examen är tänkt att vara en av de mest prestigefyllda och eftertraktade grader i världen.

En Master of Business Administration (MBA) är en examen som tar cirka två års studier för att ta emot. Individer som tjänar denna grad vinst viktig kunskap och erfarenhet inom områdena företag och förvaltning, och kanske kan hitta ett jobb snabbt på grund av deras förbättrade färdigheter.

 

Colombia är en verkligt mångsidig och unikt land, som ligger i nordvästra hörnet av Sydamerika. Med vänliga människor, exotiska landskap och kosmopolitiska städer, är Colombia definitivt platsen att lära sig spanska.

Bogota har varierat system för universitet och högskolor. De studenter som kommer eller välja att studera här har ett brett utbud av alternativ på vilka institutioner att förena. Alla institutioner är av hög kvalitet men, det är bara att välja vilken del av staden du vill studera.

Se MBA-examina in Bogotá i Colombia 2019

sökresultat funna Filter

MBA i sociala och ekonomiska initiativ

ISEAD Business School
Internet Heltid Deltid September 2019 Spanien Madrid Colombia Bogotá Amerikas förenta stater Miami + 4 fler

Utveckla kunskaper och färdigheter för att hantera de komplexa och föränderliga utmaningar som hållbar utveckling och solidaritet, ökad hållbar företagsamhet i mindre gynnade områden, tillämpa teknik för ledningen att tjäna generering av välstånd och sysselsättning.

MBA i internationell handel

ISEAD Business School
Internet Heltid Deltid September 2019 Spanien Madrid Colombia Bogotá Amerikas förenta stater Miami + 4 fler

Utveckla metoder för att hantera logistiken affärsprocesser och strategisk kompetens som ett företag verkar i ett globalt sammanhang och social kompetens för att utöva ett omvälvande och djupt humanistiska ledarskap med tydliga konturer av tillhörighet i termer av offentlig tjänsteman.

MBA i finans

ISEAD Business School
Internet Heltid Deltid September 2019 Spanien Madrid Colombia Bogotá Amerikas förenta stater Miami + 4 fler

Utvecklar kompetens i förvaltningen av förvalta driften av verksamheten från de gemensamma bokslut, ekonomiska situation hindrar från nuvarande driftsituation och investeringar.

MBA i ledningen

ISEAD Business School
Internet Heltid Deltid Kontakt Skolan Spanien Madrid Colombia Bogotá Amerikas förenta stater Miami + 4 fler

Programmet är en enhet INNEHÅLL OCH METOD, där studenter, energi av lärarna, utveckla sin förmåga att identifiera och bestämma vad som är viktigt i alla situationer, lära sig att prioritera förvaltning av fiskeansträngningen och gå målet att möjliggöra ta tillfället i akt.

MBA - MBA

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Campusstudier Heltid Deltid 12 - 24 månader Oktober 2019 Venezuela Caracas Panama Panama City Kina Shanghai Colombia Bogotá Frankrike Paris Mexiko Buenavista Amerikas förenta stater New Orleans + 13 fler

MBA - MBA är en lärorik erfarenhet som kommer att förvandla din karriär, vidga dina vyer av utveckling. Det erbjuder banbrytande kunskap ...