Filter
MBA
Colombia Bogotá Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära MBA-programmen in Bogotá Colombia 2019

MBA (Master of Business Administration) är en forskarexamen som delas ut till studenter som behärskar att studera verksamheten. Den MBA-examen är tänkt att vara en av de mest prestigefyllda och eftertraktade grader i världen.

En Master of Business Administration (MBA) är en examen som tar cirka två års studier för att ta emot. Individer som tjänar denna grad vinst viktig kunskap och erfarenhet inom områdena företag och förvaltning, och kanske kan hitta ett jobb snabbt på grund av deras förbättrade färdigheter.

 

Colombia är en verkligt mångsidig och unikt land, som ligger i nordvästra hörnet av Sydamerika. Med vänliga människor, exotiska landskap och kosmopolitiska städer, är Colombia definitivt platsen att lära sig spanska.

Bogota har varierat system för universitet och högskolor. De studenter som kommer eller välja att studera här har ett brett utbud av alternativ på vilka institutioner att förena. Alla institutioner är av hög kvalitet men, det är bara att välja vilken del av staden du vill studera.

Se MBA-examina in Bogotá i Colombia 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

ISEAD Business School

Utveckla kunskaper och färdigheter för att hantera de komplexa och föränderliga utmaningar som hållbar utveckling och solidaritet, ökad hållbar företagsamhet i mindre gyn ... [+]

MBA SOCIALT ENTREPRENÖRSKAP OCH EKONOMISKA. UTVECKLA EN HÅLLBAR AFFÄRS ERFARENHET OCH UNITED.

Utveckla kunskaper och färdigheter för att hantera de komplexa och föränderliga utmaningar som hållbar utveckling och solidaritet, ökad hållbar företagsamhet i mindre gynnade områden, tillämpa teknik för ledningen att tjäna generering av välstånd och sysselsättning.

Förvärva färdigheter att identifiera, skapa och hantera affärsprojekt för att skapa värde i olika regioner i landet, för att hjälpa till att lösa sociala problem i området inflytande färdigheter.

Få en övergripande förståelse för entreprenörens roll i den ekonomiska och sociala utvecklingen och möta de olika resurser för att stödja entreprenörskap, att förstå hur ett företag drivs socialt ansvarsfullt sätt. ... [-]

Colombia Bogotá
September 2019
Spansk
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
ISEAD Business School

Utveckla metoder för att hantera logistiken affärsprocesser och strategisk kompetens som ett företag verkar i ett globalt sammanhang och social kompetens för att utöva et ... [+]

MBA i internationell handel: En upplevelse i VÄGEN FÖR INTERNATIONELL HANDEL ENTREPRENÖR

Integra praxis och grundläggande teori för internationella affärer genom studier av verkliga och konkreta problem och konceptualisering dem som en del av de nya teorierna.

Utveckla metoder för att hantera logistiken affärsprocesser och strategisk kompetens som ett företag verkar i ett globalt sammanhang och social kompetens för att utöva ett omvälvande och djupt humanistiska ledarskap med tydliga konturer av tillhörighet i termer av offentlig tjänsteman.

Dota kunskaper för att utveckla internationella affärsmöjligheter från identifiering av exportutbudet och dess projektion på externa marknader och skaffa sig färdigheter för att bestämma hur man input och process mest lämpliga förhandlingar på utländska marknader. ... [-]

Colombia Bogotá
September 2019
Spansk
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
ISEAD Business School

Utvecklar kompetens i förvaltningen av förvalta driften av verksamheten från de gemensamma bokslut, ekonomiska situation hindrar från nuvarande driftsituation och investe ... [+]

MBA i finans: EN UPPLEVELSE ATT STÖDJA RÄTT BESLUTEN I BUSINESS

Utvecklar kompetens i förvaltningen av förvalta driften av verksamheten från de gemensamma bokslut, ekonomiska situation hindrar från nuvarande driftsituation och investeringar.

Förstärker och fördjupar kompetensen att förvalta, driva och styra strategin i affärsmodellen genom resurser i den lokala och regionala miljön.

Stärker förmågan att kommunicera effektivt, projekt, resultat, planer, kunskap och motiv som stödjer affärsidé till specialister och icke-specialister.

Timing Management: Sortering DM processen

Programmet är en enhet INNEHÅLL OCH METOD, där studenter, energi av lärarna, utveckla sin förmåga att identifiera och bestämma vad som är viktigt i alla situationer, lära sig att prioritera förvaltning av fiskeansträngningen och gå målet att möjliggöra ta tillfället i akt. ... [-]

Colombia Bogotá
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
ISEAD Business School

Programmet är en enhet INNEHÅLL OCH METOD, där studenter, energi av lärarna, utveckla sin förmåga att identifiera och bestämma vad som är viktigt i alla situationer, lära ... [+]

MBA i Management: BUSINESS EXPERIENCE UP

Utveckla förmågan att definiera, strukturera och planera hållbara affärsmodeller i allt mer komplexa och föränderliga miljöer i näringslivet i Centralamerika, vilket skulle kunna konsolideras i deras naturliga marknader och därmed tillträde till internationella marknader.

Förstärker och fördjupar kompetensen att förvalta, driva och styra strategin i affärsmodellen genom resurser i den lokala och regionala miljön. Stärker förmågan att kommunicera effektivt, projekt, resultat, planer, kunskap och motiv som stödjer affärsidé till specialister och icke-specialister.

Timing Management: Sortering DM processen ... [-]

Colombia Bogotá
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

MBA - MBA är en lärorik erfarenhet som kommer att förvandla din karriär, vidga dina vyer av utveckling. Det erbjuder banbrytande kunskap ... ... [+]

MBA - MBA

MBA - MBA är en lärorik erfarenhet som kommer att förvandla din karriär, vidga dina vyer av utveckling.

Det erbjuder banbrytande kunskap till lokala förhållanden, globalt perspektiv och uppmuntrar utvecklingen av viktiga färdigheter och attityder i förvaltningen prestanda i en miljö med hög akademisk krav.

Vilken kompetens du skaffa?

Ledarskap potential och attityder förvaltarskap Att förstå den globala miljön och bra analytisk förmåga Fluid kommunikationsförmåga med förmågan att hantera förändringar och fatta beslut Förhandlingsteknik och konflikthantering Förberedelse för lagarbete och domänövervakningsverktyg, som bygger på värderingar om respekt, tolerans och flexibilitet i arbetslivet Möjlighet för praktisk tillämpning av kunskaper, färdigheter och verktyg, management initiativ ... [-]
Colombia Bogotá
Oktober 2019
Spansk
Heltid
Deltid
12 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska