MBASTUDIES

Jämför 2 MBA-program Byggprojektledning

En Master of Business Administration är en typ av avancerad examen utformad för studenter som bedriver karriär i affärer. Denna utbildningsväg är ett intensivt program som normalt tar två år att slutföra. Många studenter väljer att tjäna en MBA efter att ha tjänat en högskoleexamen inom affärsområdet.

Vad är en MBA i Construction Project Management? Denna typ av examen studerar kraven och ansvaret för en smidig design och slutförande av byggprojekt. Studenter kan komma i kontakt med kurser om skattesystem, ledarskap, handelsrätt, arbetsrätt, personalhantering, utbud och efterfrågan, marknadstyper, ekonomi, förvaltningsrätt och företagsansvar. Dessa ämnen är utformade för att hjälpa akademiker att förbereda sig för övervakningsuppdrag hos byggföretag eller byggföretag.

Det finns många färdigheter som en student av byggprojektledning kan få, inklusive höga organisatoriska förmågor och starka interpersonella kommunikationstakter. Dessa studenter tenderar också att få möjlighet att leda andra att uppnå mål. Alla dessa färdigheter har applikationer på arbetsplatsen och kan hjälpa utexaminerade att lyckas i personliga sysslor också.

Kostnaden för att tjäna en avancerad nivå kan variera beroende på plats och typ av skola som erbjuder graden och antalet kurser som behövs för att slutföra programkraven. Studenter kan kunna använda ekonomiskt stöd eller stipendium pengar för att kompensera kostnaden för ett examen.

Byggprojektledningens område kan leda till en fullgörande karriär. En student med en magisterexamen i detta ämne kan förbättra hans eller hennes chans att få en position över en student med bara en kandidatexamen. Potentiella arbetsplatser inom detta område är vägingenjörer, tekniska arkitekter, byggnadsmätare och civilingenjörer. Både privata och offentliga byggföretag söker ofta utbildade arbetstagare inom detta område.

Många kandidatprogram inklusive MBA-alternativ finns tillgängliga över hela världen, och du kan överväga ett program som erbjuder online- eller deltidskurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Byggprojektledning Filter

Magisterexamen i International Construction and Construction Management - International Construction Management-MBA

Universidad Europea
MBA
<
Heltid
<
6 månader
Spansk
Campusstudier

Du är ingenjör eller arkitekt och du har redan teknisk kunskap, men inte om företagets ledning. Som du vet, kräver de i många företag en MBA för att kvalificera sig för en rel ...

Läs mer

Magisterexamen i bygg- och anläggningshantering - MBA - Byggledning

Universidad Europea - Programas Online
MBA
<
10 månader
Spansk
Internet

Den bästa MBA inom urbanism enligt "Ranking 250 bästa mästare. Den enda officiella magisterexamen med vilken du kommer att förvärva den specifika kunskapen om MBA-program ...

Läs mer