close

Filter

Visa resultat

Jämför de 2 mest populära MBA-programmen i Azerbajdzjan 2021

En masterexamen i företagsadministration (MBA) är en examen man kan ta när man studerar företagsverksamhet och relaterade ämnen vid en handelshögskola. Man går då igenom olika former av analys och strategi inom företagsdrift, marknadsföring, ekonomi och redovisning.Azerbajdzjan ligger på den asiatiska kontinenten i den östra delen av Transkaukasien. Det officiella namnet på Azerbajdzj… Läs mer

En masterexamen i företagsadministration (MBA) är en examen man kan ta när man studerar företagsverksamhet och relaterade ämnen vid en handelshögskola. Man går då igenom olika former av analys och strategi inom företagsdrift, marknadsföring, ekonomi och redovisning.

Azerbajdzjan ligger på den asiatiska kontinenten i den östra delen av Transkaukasien. Det officiella namnet på Azerbajdzjan är Republiken Azerbajdzjan.

Kontakta skolor direkt De bästa MBA-programmen i Azerbajdzjan 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Khazar University
baku, Azerbajdzjan

MBA-programmet utvecklar generella ledningsförmåga och ger avancerad kunskap och färdigheter inom olika verksamhetsområden beroende på koncentrationer.

MBA-programmet utvecklar generella ledningsförmåga och ger avancerad kunskap och färdigheter inom olika verksamhetsområden beroende på koncentrationer. -
MBA
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier
 
Azerbaijan State University of Economics
baku, Azerbajdzjan

Diplom Finanskurser

Diplom Finanskurser -
MBA på deltid
Deltid
2 år
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här