Filter
MBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 3 MBA-program Aviation Management

Att studera för att slutföra en Master of Business Administration innebär att ge sinnen från ett vetenskapligt tillvägagångssätt för att fokusera på affärs-och management dilemma. Om studenterna är specialiserade på ekonomi, statistik eller ekonomi visar en MBA att de har professionella uppgifter som kan vara en tillgång på arbetsplatsen.

Vad är en MBA i flygledning? Detta program syftar till att ta den rikedom av affärs- och ledningskunskap för en MBA och tillämpa den för att berika luftfartsområdet. På grund av den specialiserade naturen i graden kan studenter som har examen med en MBA inom flygledningshantering befinner sig med en konkurrensfördel på andra MBA-studenter. Studenter förväntas normalt gå in i detta program med förkunskaper om marknadsföring, ekonomi, ekonomi och ekonomi för att spendera sin tid att lära sig hur man tillämpar dessa färdigheter på det unika området luftfart.

Bättre beslutsfattande, utbildning i prognosen för luftfarten och finansiell planering som kan läras genom denna grad kan hjälpa elevernas framtidsutsikter. Eleverna kan planera effektivt och undvika kostsamma misstag även i deras personliga liv.

Medan en MBA bara kan ta några år att slutföra, kan många elever vara oroliga över kostnaden. Beroende på plats och det program en student väljer, kommer kostnaden för att tjäna en MBA att variera. Enskilda skolor kan ge studenterna ytterligare information om dessa uppgifter.

Många elever som examinerar med en MBA i Aviation Management kommer naturligtvis att titta på karriärer inom luftfartsområdet. Det kan innebära att arbeta för ett flygbolag som flygledare, flygplats eller flygledare, flygplatssäkerhetschef eller frakt- och fraktchef, alla positioner med stort ansvar i en potentiellt utmanande miljö. Studenter kan också utnyttja sin kunskap om verksamhet till positioner som företagsledare, revisorer, marknadsförare eller ekonomiska chefer.

När du söker efter ett MBA-program kan du hitta olika alternativ över hela världen samt online kurser som gör att du kan fortsätta din utbildning samtidigt som du behåller din nuvarande livsstil. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

3 Resultat i Aviation Management

Frankfurt University of Applied Sciences

Med vårt väl etablerade program sedan 2011 kommer din karriärväg att avanceras i den snabbt växande flyg- och turismindustrin! Efter avslutad deltidstudie kommer du att v ... [+]

Stärka din framtid inom flyg och turismStudera vår väl etablerade MBA i Frankfurt, Tyskland

Med vårt väl etablerade program sedan 2011 kommer din karriärväg att avanceras i den snabbt växande flyg- och turismindustrin!

Efter avslutad deltidstudie kommer du att vara kvalificerad för utmanande och krävande lednings- och ledarskapspositioner inom flyg och turism.

Dina fördelar

Njut av att studera på ett av världens största flyghub och dra nytta av vårt anpassade MBA-deltidsprogram, utformat tillsammans med kända branschledare som DFS, Fraport och MUC Airport.

Förbättra din kunskap

Komplettera din akademiska utbildning med seminarier, utveckla din retorik och PR-kompetens samt din personlighet och njut av nätverk med branschens berömda lobbyister.... [-]

Tyskland Frankfurt
Oktober 2019
Deltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Singapore Aviation Academy

Master of Business Administration i Aviation (MBAA) kommer att ge dig en stark grund som krävs för att lyckas i dagens flygmiljö. För att understryka tillämpningen av mod ... [+]

Master of Business Administration i Aviation (samarrangemang med Embry-Riddle Aeronautical University, USA)

Programöversikt

Den Master of Business Administration i Aviation (MBAA) kommer att ge dig en stark grund som krävs för att lyckas i dagens flygmiljö. För att understryka tillämpningen av modern förvaltning begrepp, metoder och verktyg inom en flyg sammanhang kommer du njuta av alla de möjligheter som ställs till förfogande för en MBAA student med en extra konkurrensfördel av specialiserade inom flyget.

BEHÖRIGHETSKRAV

Du måste ha tjänat en studentexamen examen från en ackrediterad grad givande institution med en kumulativ medeltalet (CGPA) av 2,5 eller högre på en 4,0 skala. Om du redan har en magisterexamen eller har avslutat examen kurser från en ackrediterad grad som beviljar institution, måste du också ha en 3,0 CGPA eller högre på forskarnivå.... [-]

Singapore Singapore Online
juni 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Lynn University

Att bedriva en MBA för luftfart är ett otroligt sätt att öppna nya möjligheter för flygplatsadministrationen och verksamheten att förvalta världens luftvägar. Med denna s ... [+]

Att bedriva en MBA för luftfart är ett otroligt sätt att öppna nya möjligheter för flygplatsadministrationen och verksamheten att förvalta världens luftvägar. Med denna specialisering kan du få en kunskapsbas som gäller de problem och utmaningar som står inför flygens värld.

Kursen är utformad för att ge den expertis som ledare inom luftfarten behöver vara konkurrenskraftiga inom området. Som student i programmet ska du göra djupgående undersökningar av utmaningar och finansiella processer som är unika för flygbranschen. Läroplanen kommer att vägleda dig genom en mångsidig uppsättning färdigheter och tekniker som hjälper dig att skapa kompetens inom både den dagliga verksamheten inom flygplatshanteringen och strategin på hög nivå. Du kommer också att delta i detaljerade diskussioner om säkerhet, flygsäkerhet och framsteg i trafikkontrollteknik.... [-]

Amerikas förenta stater Boca Raton
September 2019
Deltid
1 - 4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska