MBASTUDIES

Se 2 MBA-program på distans i Springfield, Australien

En masterexamen i företagsadministration (MBA) är en examen man kan ta när man studerar företagsverksamhet och relaterade ämnen vid en handelshögskola. Man går då igenom olika former av analys och strategi inom företagsdrift, marknadsföring, ekonomi och redovisning.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Australien har sju av de 100 lärosäte i världen! Australien sitter ovanför lik av Tyskland, Nederländerna och Japan, placera åttonde i Universitas 2012 U21 Ranking av nationella system för högre utbildning.

Springfield, Queensland, en känd satellit stad, har fantastiska utbildningsanstalter. Några av de universitet som har campus här är Springfield College, University of Southern Queensland och Bremer Institute of TAFE.

Be om information MBA-program på distans i Springfield i Australien 2020/2021

2 Resultat i Master, Springfield, Distansutbildning Filter

Master of Business Administration (MBAD)

University of Southern Queensland (USQ)
MBA
Nov 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;72 månader
Engelska
Campusstudier
Internet

Master of Business Administration på USQ ger dig fördelen i en konkurrenskraftig arbetsmiljö genom att hjälpa dig att förstå och fatta kritiska beslut om förändring. Du kommer ...

Läs mer

Master of Business Administration och Master of Professional Accounting (MBAC)

University of Southern Queensland (USQ)
Magisterexamen
MBA
Feb 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
30 månader
Engelska
Campusstudier
Internet

Master of Business Administration och Master of Professional Accounting dubbel grad ger dig möjlighet att få den kunskap och färdigheter som krävs för professionell redovisnin ...

Läs mer