66 Distansutbildning MBA Program i Asien for 2024

Distansutbildning MBA Program i Asien for 2024Filter
    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Master of Business Administration (MBA) -programmet är utformat för individer som vill stärka sin kunskap och utveckla sin kompetens inom ett brett spektrum. MBA-kursen levereras fullständigt online med en unik pedagogik som utnyttjar alla fördelar med en klassbaserad interaktion. MBA-antagning är öppen året runt för alla tre intag, januari, maj och september. Programmet har gjorts mer överkomligt än tidigare på grund av de speciella MBA-stipendierna under en begränsad period.

    • London, Storbritannien
    • Boston, Amerikas förenta stater
    • + 1 more

    Deltid

    26 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Bli en del av en världsomspännande kohort av proffs som vill komma vidare hemifrån. Vi har tagit vår topprankade MBA online för att ge globalt sinnade studenter en uppslukande upplevelse av att lära sig genom att göra som erbjuder ultimat flexibilitet.

    • Fayette, Amerikas förenta stater
    • Hong Kong, Hongkong

    Heltid

    2 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    MBA är en framtänkande läroplan som ger eleverna ett perspektiv i ledarskap, funktionell avdelning integration, etisk ledning och riskbedömning. Programmet ger eleverna möjlighet att undersöka etiska och ledningsfrågor i en respekterad utbildningsmiljö som stödjer livslångt lärande.

    • Bradford, Storbritannien
    • Dubai, Förenade arabemiraten
    • + 1 more

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vi erbjuder världens första och enda MBA med fokus på cirkulär ekonomi. Denna nya ekonomiska modell syftar till att: använda resurser och energi mer effektivt; återanvända produkter och material; leverera ökad vinst för organisationer. Som student kommer du att ha en unik examen och en första-mover-fördel, vilket öppnar upp för en rad nya karriärmöjligheter. Du kommer att lära dig de centrala aspekterna av ett traditionellt MBA-program, utökat med djupgående studier av denna samtida ekonomiska modell - utrusta dig med de färdigheter du behöver för att ta itu med de affärsmässiga, sociala och miljömässiga utmaningarna under det tjugoförsta århundradet.

    • Oxford, Storbritannien
    • Sharjah, Förenade arabemiraten

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Detta program ger eleverna möjlighet att utveckla ett bra grepp om affärsrelaterad kunskap inom organisationsledning och utveckling. Eleverna kommer att förbättra sina färdigheter för att utveckla nya idéer och implementera dem effektivt på sina arbetsplatser.

    • Sharjah, Förenade arabemiraten

    Heltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Internationellt entreprenörskap är en etablerad deldomän inom entreprenörskapsområdet. Det finns en växande insikt om betydelsen av kontextuella faktorer för detsamma. Denna modul betonar den ökande betydelsen av internationellt entreprenörskap. Specifikt undersöker den de internationella aspekterna av entreprenöriell verksamhet och hur företag är inbäddade i en snabbt föränderlig och alltmer konkurrenskraftig global socioekonomisk och politisk kontext. Riskkapitalföretag, företagsriskfonder och affärsänglar har ökat sin finansiering i nystartade entreprenörer utanför sina ursprungsländer, medan många entreprenörsföretag nu är "födda globala" för att utnyttja internationella möjligheter.

    • Sharjah, Förenade arabemiraten
    • Lagos, Nigeria
    • + 15 more

    Deltid

    12 månader

    Blandad, Distansutbildning

    Engelsk

    Studera online, deltid eller distansundervisning från UAE (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Saudiarabien (Riyadh, Jeddah), Nigeria (Lagos, Abuja), Sydafrika (Kapstaden, Johannesburg, Durban), Rwanda, Ghana , Indien etc. Det ettåriga MBA (Master of Business Administration) i Healthcare Management är ett omfattande program som är utformat för vårdpersonal som ser fram emot en bra karriär inom hälso- och sjukvården. Efter avslutat program kommer eleverna att tilldelas ett doktorsexamen i sjukvårdsledning från Cambridge International Qualifications, Storbritannien och en MBA i Healthcare Management från Universidad Catolica de Murcia, UCAM. Studenterna som anmäler sig till MBA i Healthcare Management kommer att genomföra kärnmodulerna för International Human Resources, Strategic Change Management, Strategic Management and Leadership and Operations Management och specialiserade moduler inom Healthcare Management och Leadership and Healthcare Operations Management i del 1, medan i andra delen. studenterna kommer att slutföra modulen om socioekonomisk - juridisk miljö och tillsammans med avhandlingar.

    • Zürich, Schweiz
    • Antwerp, Belgien
    • + 7 more

    Heltid, Deltid

    1 år

    Blandad, Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Efter framgångsrikt slutförande av studieprogrammet får studenterna en internationell privat Master of Business Administration (MBA)-examen som tilldelas av skolans huvudcampus i Zürich, Schweiz, baserat på rekommendation från fakulteten på de lokala campus där poäng erhållits, och på rekommendation av skolans akademiska råd.

    • Online Lebanon
    • Online USA

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    I programmet 100 % online MBA i Business Analytics kommer du att bygga en stark grund i de tekniska aspekterna av analys och få de efterfrågade färdigheter som arbetsgivarna vill ha. Lebanese American Universitys Adnan Kassar School of Business är ackrediterad av Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), vilket placerar den i en grupp på mindre än 5% av handelshögskolorna världen över. Med tre programintag per år kan du börja dina studier när det passar. Ta examen på bara två år.

    • Oxford, Storbritannien
    • Hong Kong, Hongkong
    • + 5 more

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Master of Business Administration är en globalt erkänd forskarutbildning för ambitiösa och motiverade studenter.

    • Online United Arab Emirates

    Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    En hyllad brittisk MBA som bygger på studentupplevelser för att ge en grundlig grund i strategisk ledning och ledarskap. Få praktiska färdigheter inom konkurrenskraftig strategi, SCM och ekonomiskt beslutsfattande och utveckla ledarskapskunskaper för att hantera en föränderlig värld.

    • Online Malaysia

    Deltid

    26 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Uppgradera din framtid med ett online MBA-program som hjälper dig att utveckla din karriär och öka din inkomstpotential. Sunway University Online MBA är unikt utformad för att möta det framtida affärslandskapet och ge dig ledarskapsförmågan för en tid av störningar. Om det inte räcker så leds vårt program också av ett fantastiskt team av toppakademiker som brinner för att hjälpa dig att lyckas.

    • Singapore, Singapore

    Deltid

    24 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    En MBA är en magisterexamen. MBA-programmet delar kunskapen om grundläggande och avancerade affärsmetoder.

    • Central, Hongkong

    Deltid

    9 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Detta program är utformat för dem som har fullgjort det utökade diplomet i strategisk ledning och ledarskap eller motsvarande och fått lämplig ledningserfarenhet.

    • Lusaka, Zambia
    • Sharjah, Förenade arabemiraten
    • + 3 more

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    En online MBA-examen skräddarsydd för yrkesverksamma. Gå med i Master of Business Administration på Texila American University .