Filter
MBA
Armenien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför de mest populära MBA-programmen i Armenien 2019

Masters of Business Administration (MBA) är forskarexamen program i förvaltningen, i sin egen liga. MBA är den traditionella akademiska erbjudande för ledarskapsutbildning. Universiteten svarar på frågor från företag för en exakt och djup kompetens för framtiden och moderna chefer som bygger på en standardiserad titel. Det är ofta förkortas som civilekonom eller MBA och i opposition till Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) är utan tvekan pekar på ett program enbart.

En Master of Business Administration eller MBA är en tvåårig forskarnivå grad att individer kan fortsätta efter att ha tagit en kandidatexamen. Tjänar en MBA kan hjälpa akademiker att få den viktiga kunskaper, färdigheter och erfarenhet de behöver för att starta en karriär i näringslivet.

 

Detta land under de senaste 1600 åren har rankats högt när det gäller läskunnighet. Detta beror på överlägsenheten av utbildningen som medborgarna får. De erbjuder utbildning av hög kvalitet i högskoleutbildning som utveckling som förbättrar kreativiteten bland studenterna.

Kontakta skolor direkt De bästa MBA-programmen i Armenien 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

American University of Armenia

De rigorösa program som leder till graden av Master of Business Administration (MBA) är utformat för att ge studenterna med relevanta kunskaper och praktiska färdigheter ... [+]

Programbeskrivning

De rigorösa program som leder till graden av Master of Business Administration (MBA) är utformat för att ge studenterna med relevanta kunskaper och praktiska färdigheter som ger dem möjlighet att skapa en ny standard of excellence som företagare, chefer och ledare.

AUA MBA är en omfattande, väl avrundad program som skapar en balans mellan teori och praktik, den kvantitativa och kvalitativa perspektiv på verksamheten och de ekonomiska och sociala ansvar företag ledarskap.

Programmet ger studenterna en integrerad perspektiv funktionella affärsområden och de ekonomiska, politiska, juridiska och sociala miljöer som påverkar företag. Programmet förbereder också eleverna att använda up-to-date teknik, och att förstå den strategiska roll som informations- och kommunikationsteknik i praktiken samtida verksamhet.... [-]

Armenien Yerevan
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska