MBASTUDIES

Hitta MBA-program Allmän förvaltning i Förenade Arabemiraten 2021

En masterexamen i företagsadministration (MBA) är en examen man kan ta när man studerar företagsverksamhet och relaterade ämnen vid en handelshögskola. Man går då igenom olika former av analys och strategi inom företagsdrift, marknadsföring, ekonomi och redovisning.

Allmän förvaltning omfattar de kunskaper och färdigheter som krävs för att jobba i ledningen i olika organisationer, från små till stora företag. Förhandling, ledarskap, redovisning och organisationsutveckling är några av de specifika färdigheter som ingår i det vi här kallar allmän förvaltning.

Förenade Arabemiraten är en federation av sju emirat på den östra sidan av den arabiska halvön, vid infarten till Persiska viken. Mycket av arbetskraften i UAE är utländska utlandsstationerade - därav landet 's befolkning makeup är så skiftande, med emiratiska medborgare är en minoritet i sitt eget land.

De mest populära MBA-programmen Allmän förvaltning i Förenade Arabemiraten 2021

1 Resultat i Allmän förvaltning, Förenade arabemiraten Filter

Mba allmän förvaltning

International Study Experts
MBA
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Den General Management koncentrationen kommer att hjälpa dig att utveckla grundläggande färdigheter och yrkeskompetens för att ta på sig ledande management eller ledarroller i ...

Läs mer