Filter
MBA
Irland Studietyp: Alla Tempo: Alla

Hitta MBA-program Affärsstudier i Irland 2019

Eleverna undrar ofta om sitt beslut att kliva ut ur näringslivet och ge dig ut på en dyr MBA var klok. Tills nyligen var den svåraste delen av en MBA få godkänt av en topp handelshögskola. Med en MBA var motsvarande mellan två-och-ett-halvt och fyra år extra rating erfarenhet. Det är i tider som dessa som du inser det verkliga värdet av en MBA.

Irland genomförde nyligen en lag som stadgar alla studerande inom universitetsutbildning för att ansöka om statliga lån för att låta dem nå sina högre akademiska drömmar. Första officiella språket är irländsk, även känd som iriska, men engelska (det andra officiella språket) används mer allmänt. Den nationella huvudstad är Dublin. Irland är känt för att fira Saint Patricks Day (17 mars) över hela världen.

De mest populära MBA-programmen Affärsstudier i Irland 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Affärsstudier, Irland

Trinity College Dublin - Business School

Trinity MBA är ett fördjupande program för att utmana ditt tänkande och förverkliga din potential. Du får kunskap och färdigheter för att påskynda och förvandla din karri ... [+]

Trinity MBA

Trinity MBA är ett fördjupande program för att utmana ditt tänkande och förverkliga din potential. Du får kunskap och färdigheter för att påskynda och förvandla din karriär.

Programhöjdpunkter

Ledarskap och professionell utvecklingsmodul

Dämpa din självmedvetenhet och sträck utanför din komfortzon för att upptäcka dina unika ledarskapskvaliteter. Fullständigt kvalificerade prestandebussar, gruppverkstäder och psykometriska tester är bara några av de sätt som vi kan hjälpa dig att förverkliga din potential.

Företagsrådgivningsprojekt

Levande aktionsinlärning med verkliga företag är en viktig del av Trinity MBA. Under hela programmet kommer du att arbeta direkt med ledande befattningshavare i företag inom en rad branscher och ta itu med riktiga strategiska affärsproblem.... [-]

Irland Dublin
September 2019
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska