close

Filter

Visa resultat

Jämför MBA-program Affärsadministration 2021 i Summerville i USA

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den… Läs mer

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Be om information MBA-program Affärsadministration i Summerville i USA 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Augusta University Hull College of Business
Summerville, Amerikas förenta stater

Hull MBA kommer att ge dig de färdigheter, erfarenhet och professionella nätverk som krävs för att avancera i dagens mycket konkurrenskraftiga, dynamiska arbetsmiljö.

Hull MBA kommer att ge dig de färdigheter, erfarenhet och professionella nätverk som krävs för att avancera i dagens mycket konkurrenskraftiga, dynamiska arbetsmiljö. -
MBA
Engelska
Sep 2021
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här