close

Filter

Visa resultat

Jämför MBA-program Affärsadministration 2021 i Försyn i USA

Masters of Business Administration (MBA) är forskarexamen program i förvaltningen, i sin egen liga. MBA är den traditionella akademiska erbjudande för ledarskapsutbildning. Universiteten svarar på frågor från företag för en exakt och djup kompetens för framtiden och moderna chefer som bygger på en standardiserad titel. Det är ofta förkortas som civilekonom eller MBA och i opposition t… Läs mer

Masters of Business Administration (MBA) är forskarexamen program i förvaltningen, i sin egen liga. MBA är den traditionella akademiska erbjudande för ledarskapsutbildning. Universiteten svarar på frågor från företag för en exakt och djup kompetens för framtiden och moderna chefer som bygger på en standardiserad titel. Det är ofta förkortas som civilekonom eller MBA och i opposition till Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) är utan tvekan pekar på ett program enbart.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Providence ligger i Rhode Island, USA. På grund av ett antal sjukhus och högre anläggningar utbildning ekonomin i Providence nu tjänster baserade. Kulturen i staden är densamma som Rhode Island kultur. "

Be om information MBA-program Affärsadministration i Försyn i USA 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Brown University
College Hill, Amerikas förenta stater

En 15-månaders EMBA för proffs i mitten av karriären som integrerar en innovativ ledningsplan med humaniora och fri konst.

En 15-månaders EMBA för proffs i mitten av karriären som integrerar en innovativ ledningsplan med humaniora och fri konst. -
MBA
Engelska
Sep 2021
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här