close

Filter

Visa resultat

Jämför MBA-program Affärsadministration 2021 i Searcy i USA

Ett masterprogram i företagsadministration, en MBA, är en examen som man får när man slutfört ett studieprogram med fokus på företagsledning. Man studerar först och främst ekonomi, redovisning, HR och andra affärsrelaterade ämnen.Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det State… Läs mer

Ett masterprogram i företagsadministration, en MBA, är en examen som man får när man slutfört ett studieprogram med fokus på företagsledning. Man studerar först och främst ekonomi, redovisning, HR och andra affärsrelaterade ämnen.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Be om information MBA-program Affärsadministration i Searcy i USA 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Harding University
Searcy, Amerikas förenta stater

Kombinera de avancerade affärsfärdigheterna och principiella ledarskapet för att tillhandahålla avancerade och etiska lösningar i affärer.

Kombinera de avancerade affärsfärdigheterna och principiella ledarskapet för att tillhandahålla avancerade och etiska lösningar i affärer. -
MBA
Engelska
Sep 2021
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här