close

Filter

Visa resultat

Jämför MBA-program Affärsadministration 2021 i Kuching i Malaysia

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.Malaysia är en federal konstitutionell monarki i Sydostasien. Den består av tretton stater och tr… Läs mer

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.

Malaysia är en federal konstitutionell monarki i Sydostasien. Den består av tretton stater och tre federala territorier och har en total landmassa av 329.847 kvadratkilometer åtskilda av Sydkinesiska havet i två lika stora regioner, Malackahalvön och malaysiska Borneo.

Be om information MBA-program Affärsadministration i Kuching i Malaysia 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Universiti Malaysia Sarawak
Kuching, Malaysia

Den CMBA ger möjlighet för individer att främja sin karriär inom företagsledning, samt för utövare att vässa sina affärsledningskompetens och kunskaper.

Den CMBA ger möjlighet för individer att främja sin karriär inom företagsledning, samt för utövare att vässa sina affärsledningskompetens och kunskaper. -
MBA
Heltid
18 månader
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här