Filter
MBA
Australien Western Australia Perth Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför MBA-program Affärsadministration 2019 in Perth, WA i Australien

MBA är i särklass den mest framgångsrika grad av 20-talet. Titta på de amerikanska statistiken. Den första examen gavs inte ut förrän 1900. I slutet av 20-talet hade en marknadsandel på 27% av alla examen grader ges ut.

Australien är en ö land och kontinent på södra halvklotet, i SW Pacific, en medlemsstat i Samväldet.

Canning Vale växer snabbt och högskolor har fortsatt att växa varje dag. Den mest populära är Canning Valle College som har tjänat folket sedan 2004.

Be om information MBA-program Affärsadministration in Perth, WA i Australien 2019

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Affärsadministration, Perth

University of Western Australia Business School

Lär dig hur du leder i vilken situation som helst - oavsett om det bygger upp ett kommersiellt företag eller en ideell organisation från grunden eller kör ett stort multi ... [+]

UWA: s MBA har ett starkt fokus på nuvarande affärstrender och är mycket önskvärt för proffs som vill flytta in på högre nivåer av förvaltning.

Om kursen

MBA Flexible är idealisk för erfarna proffs som vill omvandla sin karriär och bygga vidare på sina kunskaper inom ledarskap och ledning.

Som en MBA-flexibel student kommer du att slutföra kärnstudier inom alla huvudområden - redovisning och ekonomi, beslutsfattande, ekonomi, organisationsbeteende, marknadsföring och strategisk ledning - vilket ger dig de kunskaper och kunskaper som krävs för att ta det största företaget utmaningar.

Dessutom kan du välja mellan olika alternativenheter, så att du kan skräddarsy kursen för att passa dina intressen och mål. MBA Flexibel omfattar specialiserade fokusområden inom ledarskap, naturresurser eller generell förvaltning samt alternativenheter inom områden som ekonomi, entreprenörskap och social påverkan.... [-]

Australien Perth
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 5 år
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
University of Western Australia Business School

Vår MBA Full Time Intensive ger dig möjlighet att förbättra dina karriärmöjligheter genom mer direkt kontakt med företagsledare och ett personligt ledarutvecklingsprogram ... [+]

På bara 12 månader kommer UWA: s MBA heltidsintensiv att förbättra dina karriärmöjligheter överallt i världen. UWA MBA Full Time Intensive ger dig den bästa chansen att bli en framtida ledare genom att du kan koncentrera dig på ett av tre specialområden: ledarskap, resurser eller ledning.

Om kursen

Vår MBA Full Time Intensive ger dig enastående förberedelse för att få det jobb du vill ha. Kursen omfattar:

Ett personligt ledarskapsutvecklingsprogram som utvecklats för dig av världsklass ledarskapsfakultet (två australiska forskningsråds framtidsmedlemmar och Woodside-ordföranden i ledarskap och ledning)En-till-en-mentor från en ledande branschfigurKarriärcoaching och workshops levereras av vår MBA Career Services ManagerStrategic Analysis and Consulting Project, som arbetar med ett verkligt projekt för en av våra partnerorganisationer (tidigare organisationer inkluderar ATCO Gas, Department of Agriculture och Food WA, APPEA)Mästarkurser med ledande befattningshavare och ledande befattningshavare från topp ASX-företag och myndigheterDirekt kontakt med medlemmarna i Business School BoardVal av specialistfokusområden inom ekonomins ledarskapKursstruktur... [-]
Australien Perth
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska