MBASTUDIES

Jämför MBA-program Administration 2020/2021 i Vigo i Spanien

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.

Administrationsprogram ger studenterna en grund i kurser som statsvetenskap, ekonomi och förvaltningsrätt. Vissa studenter kan också välja att studera företagsekonomi och förvaltning för en mer grundlig förståelse av området.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Be om information MBA-program Administration i Vigo i Spanien 2020/2021

1 Resultat i Administration, Vigo Filter

Exponentiell MBA och magisterexamen i företagsledning och administration

IESIDE Business Institute
MBA
Okt 2020
<
Heltid
<
9 månader
Spansk
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Den enda exponentiella MBA med en officiell universitetsexamen. Exponentiella företag är de som dominerar världen och i vår Exponential MBA lär du dig alla nycklarna till att ...

Läs mer