$close

Filter

Visa resultat

Hitta {mbastudies-part-time:plural} i Studier i ekonomi i Azerbajdzjan 2022

En MBA på deltid, eller en Master of Business Administration, är ett utmärkt val bland utbildningsprogram på masternivå. Då denna typ av program är utformade för yrkesverksamma är de ofta mer flexibla än klassiska studieprogram.Ekonomi och administration är ett spännande och unikt ämnesområde som innebär studier av både mer generell ekonomi och individuellt beteende inom en ekonomi… Läs mer

En MBA på deltid, eller en Master of Business Administration, är ett utmärkt val bland utbildningsprogram på masternivå. Då denna typ av program är utformade för yrkesverksamma är de ofta mer flexibla än klassiska studieprogram.

Ekonomi och administration är ett spännande och unikt ämnesområde som innebär studier av både mer generell ekonomi och individuellt beteende inom en ekonomi. En fördjupad kunskap om ekonomi plus utbildning i företagsekonomi, finans och socialpolitik ger många karriärmöjligheter för studenter inom både den offentliga och privata sektorn.

Azerbajdzjan ligger på den asiatiska kontinenten i den östra delen av Transkaukasien. Det officiella namnet på Azerbajdzjan är Republiken Azerbajdzjan.

alla Topp {mbastudies-part-time:plural} i Studier i ekonomi i Azerbajdzjan 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Azerbajdzjan
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Azerbaijan State University of Economics
baku, Azerbajdzjan

Diplom Finanskurser

Diplom Finanskurser -
MBA på deltid
Deltid
2 år
Engelska
Campusstudier