Jämför {mbastudies-part-time:plural} i Studier i ekonomi på deltid i Asien 2020

MBA-program på deltid är avsedda för studenter som inte kan studera på heltid. Denna typ av examen kan hjälpa studenterna att få kunskap om företagsekonomi, teori och förvaltning, vilket gör det till ett perfekt komplement till en kandidatexamen.Ekonomi är ett studieområde som undersöker ämnen såsom rikedom, bankväsende, finans, trender bland köpare och distributörer, depressioner… Läs mer

MBA-program på deltid är avsedda för studenter som inte kan studera på heltid. Denna typ av examen kan hjälpa studenterna att få kunskap om företagsekonomi, teori och förvaltning, vilket gör det till ett perfekt komplement till en kandidatexamen.

Ekonomi är ett studieområde som undersöker ämnen såsom rikedom, bankväsende, finans, trender bland köpare och distributörer, depressioner och mer. Ekonomi handlar om produktion och förbrukning av varor och tjänster i förhållande till individer, företag och nationer.

Asien är världens 's största och folkrikaste världsdel, som ligger främst i de östra och norra halvklotet. Det täcker 8,7% av jordens 's totala yta och omfattar 30% av sin landyta.

Börja idag mest populära {mbastudies-part-time:plural} i Studier i ekonomi Deltid i Asien 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Azerbaijan State University of Economics
Baku , Azerbaijan

Diplom Finanskurser

Diplom Finanskurser -
MBA på deltid
Deltid
2 år
Engelska
September 2020
Campusstudier