close

Filter

Visa resultat

Jämför 2 {mbastudies-part-time:plural} i Studier i administration

Efter att ha fullgjort en kandidatexamen vill många studenter fortsätta med en magisterexamen. Anmälan i deltid MBA-program kan vara ett bra alternativ för studenter som vill balansera sin utbildning med jobb och familjer samtidigt som man får expertkunskaper i sina valda karriärer. Vad är en deltid MBA i Administration Studies? Denna typ av program ger vanligtvis eleverna en djupare kuns… Läs mer

Efter att ha fullgjort en kandidatexamen vill många studenter fortsätta med en magisterexamen. Anmälan i deltid MBA-program kan vara ett bra alternativ för studenter som vill balansera sin utbildning med jobb och familjer samtidigt som man får expertkunskaper i sina valda karriärer.

Vad är en deltid MBA i Administration Studies? Denna typ av program ger vanligtvis eleverna en djupare kunskap om alla områden inom näringslivet, från finans till ledning. Kurser täcker vanligtvis ämnen som affärsstrategi, marknadsföringsteknik och managementteori. Genom fallstudier, teamprojekt och presentationer lär eleverna vanligtvis hur man genomför komplexa affärsstrategier för att hjälpa sina företag att lyckas.

Medan de är inskrivna i ett deltid MBA-program, odlar studenterna vanligtvis flera nyckelkompetenser som kan hjälpa dem att lyckas både professionellt och personligt. Organisationskunskaper är vanligtvis användbara på alla områden i livet, medan analytiskt tänkande och ledarskapsförmåga kan hjälpa en elev att sticka ut på jobbet, vilket möjligen leder till löneökningar och framsteg i framtiden.

Eftersom universitet erbjuder olika program och varierande studieavgifter, finns det inget fast pris för en deltid MBA-examen. Att bestämma hur mycket ett visst program kostar, är oftast att kontakta skolor av intresse direkt.

Den speciella kunskapen som en deltid MBA i Administration Studies ger kan kvalificera studenter för nästan alla jobb relaterade till affärer. De som föredrar att vara ansvariga för sig själva börjar ibland sina egna företag och blir CEOS. Andra föredrar att arbeta som företagsledare. Vissa hittar jobb som ersättningschefer eller dataanalyser, och andra väljer fler kreativa jobb som reklamledare eller marknadsförare. Jobb som projektledare kan också vara tillgängliga, eller studenten kan välja att bli affärsanalyser.

Deltid MBA-program kan erbjudas antingen online eller på campus för att ge studenterna mer flexibilitet. Universiteten känner igen behovet av att ge avlägsna studenter tillgång till högre utbildning och erbjuda mer online-kurser än någonsin tidigare. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Westford University College
Sharjah , Förenade arabemiraten +12 Mer

MBA i HR & organisationspsykologi handlar om att förstå en individuell och mänsklig relation. Det handlar om att arbeta mot mänskligt beteende på jobbet; öka förståelsen f ... +

MBA i HR & organisationspsykologi handlar om att förstå en individuell och mänsklig relation. Det handlar om att arbeta mot mänskligt beteende på jobbet; öka förståelsen för mänskliga relationer och i de mänskliga aspekterna av ledningen. -
MBA på deltid
Deltid
12 månader
Engelska
Campusstudier
Internet
 
Steinbeis University Berlin Institute Corporate Responsibility Management
berlin , Tyskland

Dubbel examen Program: MA i ansvarsfull förvaltning i kombination med MBA

Dubbel examen Program: MA i ansvarsfull förvaltning i kombination med MBA -
MA MBA på deltid
Deltid
2 - 3 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här