MBASTUDIES.SE

Se {mbastudies-part-time:plural} i Sjukvårdsadministration Deltid i Massachusetts - Amerikas förenta stater 2019/2020

En MBA på deltid är ett utmärkt sätt att bygga vidare på sina meriter och få den know-how om företagsverksamhet som är avgörande för vällyckad karriär. Dessa studieprogram är perfekta för yrkesverksamma som föredrar att studera på helger eller kvällar.

Sjukvårdsförvaltningen omfattar ett brett område. Studenter kan presenteras med möjligheter att göra ett viktigt bidrag till gemenskapens hälsa. Administratörer arbetar i olika typer av vårdfaciliteter på olika nivåer med organisationen. De kan övervaka personal, lösa problem och fatta beslut om företag.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Kontakta universitet {mbastudies-part-time:plural} i Sjukvårdsadministration på deltid i Massachusetts i USA 2019/2020

1 Resultat i Sjukvårdsadministration, Massachusetts Filter

Hälsovård MBA

Simmons College, Simmons School of Management
Campusstudier Deltid 3 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Boston

För att sticka ut i dagens konkurrensutsatta sjukvården marknadsplats, behöver du en specialiserad avancerad examen. Kanske du har övervägt en magisterexamen i Health Administration, eller till och med en traditionell MBA med sjukvården koncentration. Men