MBASTUDIES.SE

Se {mbastudies-part-time:plural} i Sjukvårdsadministration på deltid i Boston om Amerikas förenta stater 2019/2020

En MBA på deltid, eller en Master of Business Administration, är ett utmärkt val bland utbildningsprogram på masternivå. Då denna typ av program är utformade för yrkesverksamma är de ofta mer flexibla än klassiska studieprogram.

Sjukvårdsförvaltningen kan förbereda studenterna för en givande karriär som hjälper sjukvårdsfunktionen mer effektivt. Hälsovårdssektorn behöver ansvariga, kvalitetschefer. Administratörer har en rad ansvarsområden som håller jobbet engagerande. Jobb finns oftast i små hälsokliniker och stora medicinska centra.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Är huvudstaden i Massachusetts, är Boston mycket storstadsområde och hem för över 6 miljoner människor. Det är ett centrum för utbildning med över 100 högskolor och universitet att delta.

Kontakta skolor {mbastudies-part-time:plural} i Sjukvårdsadministration Deltid i Boston i USA 2019/2020

1 Resultat i Sjukvårdsadministration, Boston Filter

Hälsovård MBA

Simmons College, Simmons School of Management
Campusstudier Deltid 3 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Boston

För att sticka ut i dagens konkurrensutsatta sjukvården marknadsplats, behöver du en specialiserad avancerad examen. Kanske du har övervägt en magisterexamen i Health Administration, eller till och med en traditionell MBA med sjukvården koncentration. Men