MBASTUDIES.SE

Se {mbastudies-part-time:plural} i Sjukvårdsadministration på deltid i Nordamerika 2019/2020

En MBA på deltid är ett utmärkt sätt att bygga vidare på sina meriter och få den know-how om företagsverksamhet som är avgörande för vällyckad karriär. Dessa studieprogram är perfekta för yrkesverksamma som föredrar att studera på helger eller kvällar.

Professionella inom vårdadministrationen spelar en viktig roll för att hålla samhället frisk. Eleverna kan lära sig om hälso- och sjukvårdssystem som helhet och sätt att förbättra effektiviteten och patientvården. De utvecklar vanligtvis kompetens inom ekonomisk förvaltning, beslutsfattande och statistisk och ekonomisk analys för att hjälpa dem att bli bättre ledare.

Spanning 23 länder, är Nordamerika kontinent fylld med utbildningsmöjligheter. Eleverna har möjlighet att lära sig flera språk och utveckla en förståelse för vitt skilda kulturer.

Kontakta skolor bästa {mbastudies-part-time:plural} i Sjukvårdsadministration på deltid i Nordamerika 2019/2020

1 Resultat i Sjukvårdsadministration, Nordamerika Filter

Hälsovård MBA

Simmons College, Simmons School of Management
Campusstudier Deltid 3 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Boston

För att sticka ut i dagens konkurrensutsatta sjukvården marknadsplats, behöver du en specialiserad avancerad examen. Kanske du har övervägt en magisterexamen i Health Administration, eller till och med en traditionell MBA med sjukvården koncentration. Men