Filter
Deltid
Nordamerika Studietyp: Alla

Se {mbastudies-part-time:plural} i Sjukvårdsadministration på deltid i Nordamerika 2019/2020

En MBA på deltid är ett utmärkt sätt att bygga vidare på sina meriter och få den know-how om företagsverksamhet som är avgörande för vällyckad karriär. Dessa studieprogram är perfekta för yrkesverksamma som föredrar att studera på helger eller kvällar.

Professionella inom vårdadministrationen spelar en viktig roll för att hålla samhället frisk. Eleverna kan lära sig om hälso- och sjukvårdssystem som helhet och sätt att förbättra effektiviteten och patientvården. De utvecklar vanligtvis kompetens inom ekonomisk förvaltning, beslutsfattande och statistisk och ekonomisk analys för att hjälpa dem att bli bättre ledare.

Spanning 23 länder, är Nordamerika kontinent fylld med utbildningsmöjligheter. Eleverna har möjlighet att lära sig flera språk och utveckla en förståelse för vitt skilda kulturer.

Kontakta skolor bästa {mbastudies-part-time:plural} i Sjukvårdsadministration på deltid i Nordamerika 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Sjukvårdsadministration, Nordamerika

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Simmons College, Simmons School of Management

För att sticka ut i dagens konkurrensutsatta sjukvården marknadsplats, behöver du en specialiserad avancerad examen. Kanske du har övervägt en magisterexamen i Health Adm ... [+]

För att sticka ut i dagens konkurrensutsatta sjukvården marknadsplats, behöver du en specialiserad avancerad examen. Kanske du har övervägt en magisterexamen i Health Administration, eller till och med en traditionell MBA med sjukvården koncentration. Men varken kan ge dig extra djup nya Simmons Health Care MBA.

Den Simmons Health Care MBA (HCMBA) är en deltid 54-kredit AACSB och CAHME-ackrediterat program som kombinerar det bästa av två grader. Denna strategiskt utformade treåriga programmet omfattar styrkan i vår nationellt erkända MBA-program med den expertis som vår sjukvård fakultet och en omfattande hälso-och sjukvård läroplan.

Vanligtvis sjukvård kurserna omfattar 20 procent av många MBA-program med en hälso-och sjukvård koncentration, i Simmons Health Care MBA, är de 67 procent.... [-]

Amerikas förenta stater Boston
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska