Filter
Deltid
Studietyp: Alla

jämför {mbastudies-part-time:plural} i Sjukvårdsadministration Deltid 2019/2020

En MBA på deltid är ett utmärkt sätt att bygga vidare på sina meriter och få den know-how om företagsverksamhet som är avgörande för vällyckad karriär. Dessa studieprogram är perfekta för yrkesverksamma som föredrar att studera på helger eller kvällar.

Sjukvårdsförvaltningen omfattar ett brett område. Studenter kan presenteras med möjligheter att göra ett viktigt bidrag till gemenskapens hälsa. Administratörer arbetar i olika typer av vårdfaciliteter på olika nivåer med organisationen. De kan övervaka personal, lösa problem och fatta beslut om företag.

Börja idag {mbastudies-part-time:plural} i Sjukvårdsadministration Deltid 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Sjukvårdsadministration

Simmons College, Simmons School of Management

För att sticka ut i dagens konkurrensutsatta sjukvården marknadsplats, behöver du en specialiserad avancerad examen. Kanske du har övervägt en magisterexamen i Health Adm ... [+]

För att sticka ut i dagens konkurrensutsatta sjukvården marknadsplats, behöver du en specialiserad avancerad examen. Kanske du har övervägt en magisterexamen i Health Administration, eller till och med en traditionell MBA med sjukvården koncentration. Men varken kan ge dig extra djup nya Simmons Health Care MBA.

Den Simmons Health Care MBA (HCMBA) är en deltid 54-kredit AACSB och CAHME-ackrediterat program som kombinerar det bästa av två grader. Denna strategiskt utformade treåriga programmet omfattar styrkan i vår nationellt erkända MBA-program med den expertis som vår sjukvård fakultet och en omfattande hälso-och sjukvård läroplan.

Vanligtvis sjukvård kurserna omfattar 20 procent av många MBA-program med en hälso-och sjukvård koncentration, i Simmons Health Care MBA, är de 67 procent.... [-]

Amerikas förenta stater Boston
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska