MBASTUDIES

Se {mbastudies-part-time:plural} i Sjukvård i USA på deltid 2020

En MBA på deltid, eller en Master of Business Administration, är ett utmärkt val bland utbildningsprogram på masternivå. Då denna typ av program är utformade för yrkesverksamma är de ofta mer flexibla än klassiska studieprogram.

Hälsovårdshantering är ett fält relaterat till förvaltning och administration av folkhälsosystemen. Kandidater kan ha möjlighet att arbeta i roller som gör en positiv skillnad i världen. Professionella övervakar verksamhetssidan för sjukhus och organisationer.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Kontakta universitet Bästa {mbastudies-part-time:plural} i Sjukvård i USA på deltid 2020

3 Resultat i Sjukvård, Amerikas förenta stater Filter

Hälsovård MBA

Simmons College, Simmons School of Management
MBA på deltid
<
Deltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

För att sticka ut i dagens konkurrensutsatta sjukvården marknadsplats, behöver du en specialiserad avancerad examen. Kanske du har övervägt en magisterexamen i Health Administ ...

Läs mer

Mba med hcsm-koncentration (hcsm)

DeSales University
MBA på deltid
Sep 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier
Internet

DeSales MBA-programmet ger dig mer än teorier och verktyg för en lyckad karriär. Det ger dig möjligheter att diskutera och tillämpa det du har lärt dig.

Läs mer

MBA-programmet För Läkare

DeSales University
MBA på deltid
Sep 2020
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Dagens läkare vet de nya kraven i vår dynamiska, mycket byråkratiskt vårdmiljö. Detta program gör det möjligt för dem att behärska verksamheten färdigheter som krävs för framg ...

Läs mer