MBASTUDIES.SE

Se alla {mbastudies-part-time:plural} i Sjukvård på deltid in Phoenix från Amerikas förenta stater 2019/2020

En MBA på deltid är ett utmärkt sätt att bygga vidare på sina meriter och få den know-how om företagsverksamhet som är avgörande för vällyckad karriär. Dessa studieprogram är perfekta för yrkesverksamma som föredrar att studera på helger eller kvällar.

Sjukvårdsprogrammen är utformade för studenter intresserade av att komma in i ett vårdverksamhet. Studenter kan ta kurser som uppmuntrar dem att titta på det nuvarande vårdsystemet och utveckla och testa idéer för att lösa problemområden och förbättra vården.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

I delstaten Arizona ståtar med 55 högre utbildningsanstalter både offentliga och privata.Några av de kända namnen är Argosy University, DeVry universitet och University of Arizona

Kontakta skolor {mbastudies-part-time:plural} i Sjukvård på deltid in Phoenix i USA 2019/2020

1 Resultat i Sjukvård, Phoenix Filter

Master i företagsekonomi med inriktning på systemhantering

Grand Canyon University
Campusstudier Internet Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Förbered dig för en avancerad roll i systemhantering med Master of Business Administration (MBA) med inriktning på hälsosystem. Utbydad av Colangelo Business School, hjälper detta utbildningsprogram hälso-och sjukvårdspersonal förvärva de analytiska färdigheter som krävs för att etiskt kunna leda.